Cererea Ofertelor de Prețuri pentru achiziția Pubelelor destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere (repetat)



Primaria satului Valea Perjei raionul Taraclia lansează procedura de achiziție prin Cererea Ofertelor de Prețuri privind achiziționarea Pubelelor destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere, din cadrul Proiectului de implicare civică în guvernare locală „Mă Implic”.

Proiectul este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat de Fundația SKAT.

Invităm operatorii economici, care îi pot satisface necesitățiile, să participe la procedura de achiziție privind livrare bunuri, pubelelor destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere. Termenul limită de depunere/deschidere a ofertelor- 23.09.2022, ora 10:00. Adresa la care trebuie depuse ofertele: r-ul Taraclia str. Lenin 190. Locul deschiderii ofertelor - Primaria s. Valea Perjei.

Anunțul de participare și caietul de sarcini pot fi vizualizate la: www.valeaperjey.md

Această procedură este exceptată conform art.5 alin.(1) din Legea nr.131/2015 privind achizițiile publice. În baza acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Confederației Elvețiene privind asistența urmanitara și cooperare tehnică, ratificat prin Legea Parlamentului RM nr. 789-XV din 2001, Codului Fiscal al RM precum și a HG nr.246 din 08.04.2010 importul și/sau livrarea pe teritoriul țării mărfurilor și serviciilor destinate proiectelor de asistența tehnică și investițională în derulare, care cad sub incidența tratatelor internaționale la care RM este parte, se scutesc de accize, taxe vamale, precum și se aplică TVA livrează pe teritoriul țarii mărfuri și servicii cu scutire de TVA cu drept de deducere: a) donatorilor, implementatorii sau beneficiarilor proiectului: b)contractorilor, contractați de subiecții menținați la litera a) a prezentului punct, pentru prestarea serviciilor (executarea lucrărilor) destinate realizării proiectelor și subantreprenorilor acestora.

Articol adaugat de: Ivan Nereuta