Achiziționarea pubelelor

Primăria  Domulgeni, r.Floresti în parteneriat cu Primăria  s.Caşunca.,  Primăria  com.Prodăneşti şi Primăria com.Ştefăneşti și Echipa de Inițiativă Comunitară invită toți agenții economici interesați să participe la procedura de achiziție privind procurarea PUBELELOR destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere.

Pubelele vor fi utilizate în cadrul Serviciului de gestionare a deșeurilor, creat de Primăria Domulgeni, Primăria  s.Caşunca.,  Primăria  com.Prodăneşti şi Primăria com.Ştefăneşti din raionul  Floreşti cu suportul Proiectului de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC”.

Scopul proiectului ,,MĂ IMPLIC este de a crea condiții ca populația din mediul rural din Republica Moldova să aibă acces echitabil la servicii publice de calitate. Proiectul este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat de Fundația SKAT.  

Anunțul de participare și Caietul de sarcini sunt disponibile şi  pot fi solicitate la adresa electronică:   primaria.domulgeni@mail.ru

Ofertele vor fi transmise pe adresa poștală:  MD 5018

primăria Domulgeni,  raionul  Floreşti, in plicuri sigilate  pînă la data de

25 august 2022,  ora 11.00.

Telefon de contact: 0250 33 236., mob. 069180116

Articol adaugat de: Primaria Domulgeni