Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte comerciale de cazare, alimentare, săli de conferință



Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte comerciale de cazare, alimentare, săli de conferință

CIDDC este o organizaţie nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați https://drepturilecopilului.md.

În cadrul proiectelor implementate, CIDDC organizează ateliere de lucru cu copii și/adulți, de obicei de 2-3 zile, grupuri de 30-40 de persoane, în care avem nevoie de cazare, alimentare și utilizarea sălilor de conferință.

În acest context, solicităm oferte de preţ pentru cazare în dormitoare comune, camere duble și single, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și utilizarea sălilor de conferință dotate cu echipament corespunzător (videoproiector, flipchart, boxe etc.).

Preţurile indicate în alte valute decât MDL vor fi convertite în MDL conform cursului de schimb al Băncii Naţionale din ziua evaluăriii ofertelor.

Vor fi selectați furnizorii care vor oferi cel mai mic preţ, calitate corespunzătoare, inclusiv prin prisma conformității cu Politica CIDDC de Protecție a Copilului.

Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail: ciddc@yahoo.com  sau depuse la sediul CIDDC din str. E. Coca nr. 15, mun. Chişinău.

Persoana de contact: Vasile Coroi, tel. 060931284

Termenul-limită de prezentare a ofertelor la adresa indicată este: luni, 25 iulie 2022, ora 17.00.