Concurs prin cererea ofertei de preț privind achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100m pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița, 

Concurs prin cererea ofertei de preț privind achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100m pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița,  cu construcția camerei tehnologice a puțului, inclusiv montarea echipamentelor de pompare a apei din puțul forat în castelul de apă a sistemului de alimentare cu apă a localității.

 Data limită de depunere a ofertei de preț 05.07.2022, ora 11:00

APL Dîngeni informează despre organizarea concursului prin cererea ofertei de preţ privind achiziționarea lucrărilor de forare a unui puț de apă de către o companie specializată și licențiată în tipul dat de lucrări specifice.

Condițiile de concurs:

  1. Lucrările împreună cu materialele necesare solicitate, documentele obligatorii de participare la concurs, conform cerințelor din documentele anexate la acest anunț.
  2. Sursa de finanţare este Proiectului “Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală” *, împreună cu contribuția locală a APL Dîngeni.
  3. Organizatorul concursului Autoritatea Publică Locală Dîngeni.
  4. Locul depunerii ofertei de preţ APL Dîngeni, anticamera primarului.
  5. Data limită de depunere a ofertei de preţ 05.07.2022, ora 11:00.
  6. Oferta se prezintă în limba română, cu specificarea clară a condiţiilor înaintate.
  7. Ofertele pot fi prezentate în plic sigilat nu mai tîrziu de termenul limită de depunere a ofertelor.
  8. Data concursului 05.07.2022, ora 11:00, s. Dîngeni, r. Ocnița, sala de ședințe.

Obținerea informației suplimentare:

APL Dîngeni, tel. 027171221, fax 027171501. Mihail Niculcea, primar - 078680696

(autoritatea contractantă este și beneficiara lucrării).

Procedura de COP privind ”achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100 m.”pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița, cu construcția camerei tehnologice a puțului, inclusiv montarea echipamentelor de pompare a apei din puțul forat în castelul de apă a sistemului de alimentare cu apă a localității, publicată pe portalul www.civic.md.

Invităm operatorii economici interesați, care pot satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție privind procurarea bunurilor specificate în documentele anexate pe link- https://drive.google.com/.../1TEls1KvWs.../view...

pentru mai multe detalii consultați site-ul: www.civic.md,

e-mail: primaruld@mail.ru

*  Proiectului “Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală”, implementat de Fundația SKAT, este finanțat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

 

Articol adaugat de: Primăria Dîngeni