Inițiativa „Moldova pentru Pace” și AO „Laolaltă” este în căutarea unei companii care prestează servicii de curățenie (Chișinău)

„Moldova pentru Pace” este o inițiativă civică creată pentru a oferi asistență refugiatelor și refugiaților în urma invaziei ruse în Ucraina.

De la începutul războiului, am contribuit la eforturile de gestionare a fluxului de migrație din țara vecină. Lucrăm pe mai multe direcții: asigurare cu produse (alimentare, de igienă, pentru copii), identificarea de cazare și transport gratuit, protecția drepturilor omului, monitorizarea situației de la punctul de trecere Palanca, gestionarea voluntarilor, oferirea de informație corectă și actualizată etc.

„Laolaltă” este asociația obștească fondată în 2020 din membrii Inițiativei „Împreună Împotriva Covid-19”. Misiunea organizației este să contribuie la dezvoltarea mediului de voluntariat, prin promovarea spiritului civic, empatiei și solidarității în societate, în care fiecare persoană se poate implica și contribui la dezvoltarea comunității sale.

Descrierea serviciilor:

Companiile vor fi contractate pentru a oferi următoarele servicii:

  • Curățare de întreținere în interior cu produsele companiei (280 m2, 2 ori în săptămână)
  • Spălarea geamurilor (o dată în lună)
  • Lucrări de întreținere a grădinii (o dată în lună)

Modalitatea de participare și selectare:

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • Oferta financiară (Prețurile indicate în ofertă vor fi fixe şi nu vor putea fi schimbate pe durata contractului, fără  motive întemeiate și fără consimțământul Asociației)
  • Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă)
  • Autorizațiile de funcționare (copiile certificatului de înregistrare)

Durata contractului: iunie 2022 - 31 august 2022 (cu posibilitate de extindere).

Termenii și condițiile concursului pot fi descărcate aici.

Toate companiile participante în concurs, vor fi anunțate despre decizia cu privire  la companiile selectate după finalizarea procesului de selectare a ofertelor. 
Dosarul de participare va fi transmis până în data de 9 iunie 2022, prin e-mail la adresa communitycenter151@gmail.com cu mențiunea “Servicii de curățenie”.