Lucrări de reparații a spațiului destinat Centrului de zi pentru copii în situație de risc mun. Soroca



LICITAŢIE DESCHISĂ PENTRU ACHIZIŢIA LUCRĂRILOR DE REPARAȚIE

A SPAȚIULUI DESTINAT Centrului de zi pentru copii din mun Soroca,

str. Independenței, 79, mun. Soroca

 

Procedura de achiziție: Licitație deschisă
                                        Selecție în baza costului

Tipul contractului:         Contract de executare a lucrărilor

În cadrul proiectului „Speranța”- centru de zi cu servicii de calitate pentru copii” , implementat de Asociația Obștească Centrul de Asistență Socială „Casa Speranțelor”, susținut financiar de către Fundația Soros Moldova, în baza Contractului de grant nr. G15183 din 16.12.2021, este preconizată achiziția lucrărilor de reparație a spațiului destinat Centrului de zi pentru copii din mun. Soroca.

În acest sens, solicităm oferte pentru lucrările de reparație a spațiului.
Dosarul de aplicare va cuprinde documentele în conformitate cu Instrucțiunea pentru ofertanți și Caietul de sarcini și va fi depus în conformitate cu cerințele expuse în aceste documente (Caietul de sarcini, Instrucțiuni pentru ofertanți).


Dosarul de aplicare va fi transmis prin e-mail la adresa: casasperan@yandex.ru sau depus la oficiul AO „Casa Speranțelor”– str. Alexandru cel Bun 36/39/6, mun. Soroca.

După expedierea ofertelor, Vă rugăm să Vă asigurați că oferta a fost recepționată de către AO „Casa Speranțelor” sub forma unui e-mail de confirmare. Asociația este responsabilă numai pentru ofertele confirmate.

Documentele pot fi accesate aici https://drive.google.com/drive/folders/1gwcczqol7mOGrssvBBWmEs_O5MoUCyOw?usp=sharing

 

sau solicitate la adresa de e-mail: casasperan@yandex.ru cu mențiunea „Solicitare documente tender reparații”.

Pentru întrebări referitoare la Caietul de sarcini și cu privire la modul de depunere a ofertelor, vă rugăm să o contactați pe Ala Taran, asistent, tel. 060599925,

e-mail: casasperan@yandex.ru . Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până la data de 12 iunie 2022, ora 18:00.

 

Termenul limită de prezentare a dosarului: 17 iunie 2022, ora 18.00.

Articol adaugat de: Casa Sperantelor