Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziția pachetelor de șervețele uscate și umede

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea pachetelor de șervețele uscate și umede

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada martie 2022 – septembrie 2022, intervenția de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”COPIII PENTRU PACE” în cadrul căreia solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea pachetelor de șervețele uscate și umede.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea pachetelor de șervețele uscate și umede cu încheierea unui contract de prestare servicii pe perioada realizării proiectului. Pachetele de șervețele uscate și umede vor fi incluse în Travel-box-urile destinate refugiaților ucraineni.

Sarcina tehnică:

Pentru asigurarea pachetelor de șervețele uscate și umede în cadrul proiectului, contractantul solicită următoarele produse:

Denumire produs

Cantitate pe zi

Preț unitate MDL

Pachet șervețele uscate (10 buc., în 3 starturi)

300

 

Pachet șervețele umede (15 buc.)

300

 

Cerințe minime de calificare:

Sunt invitați ofertanții cu cel puțin 2 ani de experiență în domeniu și capacitatea de livrare zilnică 7/7 zile a pachetelor de șervețele uscate și umede la punctul vamal Palanca-Maiaki-Udobnoe.

Dosarul candidatului va conține : Oferta financiară (în lei MDL).
Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 24 mai 2022, cu titlul mesajului Achiziția pachetelor de șervețele uscate și umede, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Stavinschi Diana, GSM: 069328554.