Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea bicicletelor



SRL „Mobi Dzini” cu sediul în satul Cepeleuti,  anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea bicicletelor.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului „ECO Turism” cofinanțat de către Grupul de Acțiune Locală „Lunca Ciuhurului” în cadrul proiectului „Noi perspective de progres în localitățile rurale” – ediția 2021.

Pentru realizarea acestui proiect, SRL „Mobi Dzini” anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa biciclete.

Prin acest apel, invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea bicicletelor, să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr.

Denumire produs

Parametri tehnici

Cantitate

1.

biciclete

Cadru din Oțel 

Diametrul roților 29 inch

Sistem de frânare În față pe disc, în spate v-brake

Greutatea 16-18 kg 

Pentru persoane cu h= 1,75-2.00 m

10 bucati

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul „cu TVA” și „fără TVA”.Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului. 

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa mobi.dzini@mail.ru și gal.luncaciuhurului@gmail.com sau direct la sediul GAL s. Rotunda, r. Edineț, , Republica Moldova) AO Aripi de Viață până la data de 09.03.2022.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079023009 sau la adresa de e-mail gal.luncaciuhurului@gmail.com

În perioada 2021-2022, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2.0, proiectul „LEADER pentru Moldova Rurală”, co-finanțat de către USAID și Polish aid implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova

Articol adaugat de: GALLuncaCiuhurului