Primăria comunei Făleștii Noi anunță licitația privind achiziționarea echipamentului pentru terenul de joacă



Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea

Echipamentului pentru terenul de joacă

Primăria comunei Făleștii Noi anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea echipamentului pentru terenul de joacă.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului  „ Prin joc spre cunoștințe”   cofinanțat de către  Grupul de Acțiune Locală „Movila Măgura”  în cadrul proiectului „GAL „Movila Măgura” pentru o dezvoltre rurală continua – ediția 2021”

Pentru realizarea acestui proiect Primăria comunei Făleștii Noi anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa echipament pentru terenul de joacă.

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea echipamentului pentru terenul de joacă  , să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr.

Denumire produs

Parametrii tehnici

Cantitatea

1

Complex  de joacă

Dimensiunele complexului:

 Lungimea – 5600 mm,

Latimea – 4300mm,

 Înălţimea  3650 mm.

Complex de joacă să conţină piloni din  metal cu dimensiuni 60x60 mm,  podea din placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm.

Complex din  3 tobogane drepte cu înaltimea de 1500 mm si 1200 mm din plastic cu 120 mm. Podet pentru alpinism (scalodrom) cu grosimea de15 mm. Balustradă din doua parti din metal cu diametrul de  33 mm. Vopsit cu vopsea  pe baza de apa 2 straturi.

1

2.

Complex de joacă

Dimensiunele complexului:

lungimea – 3750 mm,

latimea – 3200mm,

înălţimea  2600 mm.

Piloni din  metali cu dimensiuni 60x60 mm,  podea complexului format din placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm, coroanele complexului din placaj rezistent la apa cu grosimea  de 12 mm. 

Complex  să includă:  3 tobogane drepte cu inaltimea de 600 mm si 1000 mm din tigla metalica (oțel inoxidabil) cu părţi laterale  de 150 mm din placaj rezistent la apa. Podet pentru alpinism (scalodrom) cu pietrisuri confecţionat din placaj rezistent la umiditate cu grosimea de15 mm. Balustradă din doua parti din metal cu diametrul de  33 mm.

1

3.

Figurina pe arc„Motocicleta”

 Dimensiunile: 1200x390x1250 mm.

Figurina pe arc în formă de motocicletă confencţionată din arc vopsit cu vopsea pulverulentă pe postament, folie de placaj rezistent la apă şi rezistent la impact cu grosimea de 15 mm , cu  scaun , bară de mînă din metal şi suporturi pentru picioare cu grosimea de 15 mm.

1

4.

Figurina pe arc„Căluț”

      Dimensiunile: 1225x380x1348mm.

     Figurina pe arc vopsit cu vopsea pulverulentă pe postament, folie de placaj rezistent la apă , rezistent la impact cu grosimea de 15 mm , cu scaun , bară de mînă din metal şi suporturi pentru picioare cu grosimea de 15 mm.

1

5.

Masa cu 5 scăunele„Muhomor”

Dimensiuni :

 Masa cu diametru – 700 mm, înălţimea – 620mm.

 5 buc Scaune cu diametru – 300 mm, inaltimea- 400 mm.

Construcţia formata din piloni portanţi cu elemente decorative, sezuturi si blat în formă de ciupercuţe. Pilonii portanti ai măsuţei si scaunelelor confectionate din teava cu dimensiunile de 50x50 mm si 40x40 mm, acoperite cu vopsea pulbere. Suprafata şezuturilor şi a blatului din placaj rezistent la umiditate cu grosimea de 15 mm. Elemente rezistente la umiditate.

1

6.

Banca cu spetează PANDA

 . Dimensiunile la banca: lungimea – 1250 mm, latimea – 800 mm ,inaltimea – 1200 mm.

Carcasa metalica. Teava a carcasului din teava dreptunghiulara cu dimensiuni 40x25 mm si grosimea 3 mm. Sezutele si la spate placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm. Pe ambele parti a bancii figurina in forma de Panda din placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm, cu dimensiuni: lungimea – 500 mm, inaltimea – 850 mm. Toate elementele mobile, capetele, șuruburile, piulițele acoperite cu capace de protecție

1

7

Scaun cu masă  MELC

Dimensiunile: lungimea – 1250 mm , latimea – 717mm ,inaltimea – 850 mm. Confectionata din carcasa metalica. Teava a carcasului din teava dreptunghiulara cu dimensiuni de 40x25 mm si grosimea 3 mm. Scaun si masa sunt confectionate din placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm . Pe ambele parti este figurina in forma de Melc din placaj rezistent la apa cu grosimea de 15 mm, cu dimensiuni de lungimea –717 mm si inaltimea – 795 mm.. Toate elementele mobile, capetele, şuruburile, piuliţele acoperite cu capace de protecţie. 

1

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul  „cu TVA” și „fără TVA”.  Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa pr_falestii_noi@mail.ru sau direct la sediul Primaria Făleştii Noi , r. Fălești, Republica Moldova)  până la data de 20.02.2022.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079628392 / 025960485 sau la adresa de e-mail pr_falestii_noi@mail.ru

În perioada 2021-2022, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2.0, proiectul „LEADER pentru Moldova Rurală”, co-finanțat de către USAID și Polish aid implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Articol adaugat de: Maria Galiț