Extinderea concursului privind selectarea unei companii pentru a monitoriza media TV din perspectiva reflectării echilibrate a femeilor și bărbaților în perioada electorală a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă extinderea concursului pentru selectarea unei companii pentru a monitoriza media TV (cel puțin 10 posturi cu cea mai mare audiență națională) din perspectiva reflectării echilibrate a femeilor și bărbaților în perioada electorală.

Obiectivul concursului: Monitorizarea a 10 canale de televiziune prin prisma reflectării echilibrate a femeilor și bărbaților (știrile, talk-show-uri, publicitatea electorală) în perioada electorală. Următoarele posturi TV urmează a fi monitorizare: Prime, Moldova 1, Pro TV Chișinău, TV8, Jurnal TV, TVR, NTV Moldova, N4, Accent TV, RTR Moldova.

Mai multe detalii cu privire la sistematizarea datelor și parametrii care urmează a fi monitorizați vedeți aici

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 15 iunie 2021, ora 23:59.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet