Concurs de selectare a unei companii/organizații care va efectua un sondaj de opinie de tip omnibusCentrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunță lansarea concursului de oferte în vederea selectării unei companii/organizații, pentru a efectua un sondaj naţional de opinie care va identifica stereotipurile persistente despre rolurile de gen, inclusiv deschiderea electoratului moldovenesc la participarea femeilor în politică.

Obiectivul concursului:

De a selecta o companie/organizație care să efectueze un studiu sociologic la nivel național și să prezinte datele colectate cu referire la percepțiile alegătorilor asupra candidaților femei și bărbați. Această analiză se va baza pe un sondaj de opinie în care respondenții comentează rolurile de gen în familie, gospodărie și societate.

Astfel, sondajul urmează  să cuprindă 15- 18 întrebări și să analizeze următoarele: participarea femeilor în politică, percepțiile alegătorilor față de reprezentarea genurilor în diferite funcții de conducere publice, viziunea societății față de rolul femeilor și bărbaților în familie, societate, viața publică.

Mai multe detalii în Termenii de Referință

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 12 iunie 2021, ora 23:59.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet