UNICEF RFQ 9166303, anthropometric equipmentUNICEF Moldova invita companiile interesate sa participe la concursul de achizitie a echipamentului antropometric pentru centrele de sanatate din Cahul si Ungheni, dupa cum urmeaza:

  1. Cântar de mână, pentru copil de vârstă mică (sugar) cu suport-meșă cu mânere pentru cântărirea copilului – 250 buc.

Descrierea generală: cântar electronic de mână cu suport-meșă cu mânere pentru cântărirea copilului (geantă). Folosit pentru cântărirea sugarilor la domiciliu în contextul monitorizării creșterii și al studiilor antropometrice.

Specificațiile tehnice:

Cântar electronic; interval de măsurare: 0-25 kg; cîntarul ofera o cântărire precisa si sigura, afisaj electronic usor de citit, poate cântari obiecte pana la 25 de kg si poate afisa greutatea în kg;

ușor de citit în condiții de iluminare slabă; cu funcție de ajustare ușoară la zero; cu mecanism de stabilizare pentru citirea mai rapidă a rezultatelor; are 2 cârlige/mânere, nedetașabile (cârlig superior pentru fixare și cârlig inferior pentru atașarea suportului-meșă de cântărire).

Suport-meșă cu mânere pentru cântărirea copilului cu vârsta 0-1,5 luni: dimensiune universală pentru copiii cu vârsta 0-1,5 luni; forma dreptunghiulară; 2 mânere pentru suspensie de la cântar; lungime mânere 25-40 cm, +/- 10%; dimensiunea suportului-meșă 70 x 70 cm, +/- 10%; țesătură puternică, durabilă și ușor de curățat, confortabilă pentru copil, moale și flexibilă, dar neelastică; cusături duble; greutatea copilului măsurat până la 7 kg; material lavabil

  1. Bandă pentru măsurari – 250 buc.

Descriere: bandă (panglică centimetrică) pentru măsurari, acoperită cu vinil, cu vârf metalic la ambele capete, gradată în centimetri; lungime 1,5 m.

 

  1. Pediometru sugari – 250 buc.

Descrierea generală:

- Pediometru mobil pentru nou-născuți și sugari pentru măsurarea ușoară și precisă a lungimii copilului

- pliabil (ușor de transportat) și ușor lavabil

- precizie de masurare a lungimii sugarului în pozitie culcata.

- Simplu de utilizat prin fixarea pozitiei capului si culisarea partii de sprijin a picioarelor.

Specificațiile tehnice:

- Scala 0 - 99 cm

- Cu diviziuni de 5 mm.

  1. Geantă pentru asistentele medicale, destinată vizitelor la domiciliu – 250 buc.

Descriere generală:

Geantă portabilă cu buzunar cu fermoar interior și exterior, in care incap componentele descrise mai sus.

Material: rezistent, impermeabil, lavabil

Culori: preverabil roșu, verde sau albastru

Dimensiuni: 28 x 34 x 13 cm sau putin mai mare

Exterior prevăzut cu o bandă galbenă reflectorizantă,  mânere întarite si centura umar ajustabila. În exterior 1 buzunar pentru documente

Termenul limita de expediere a ofertelor:

23 aprilie 2021, ora 11:00. Ofertele receptionate dupa ora indicata vor fi respinse.

Modalitatea de expediere a ofertei:

Ofertantii for completa si semna formularele din paginile 1-3 ale cererii de oferte, si vor expedia ofertele prin email, doar la adresa chisinautenders@unicef.org

In titlul emailului urmeaza de indicat numarul concursului: LRFQ-2021-9166303

IMPORTANT. Conditiile concursului:

1. Ofertele sunt solicitate cu conditia livrarii si descarcarii de catre ofertant a bunurilor in Chisinau.

2. Termenul livrarii: cel mult 30 zile de la semnarea contractului.

3. SUNT ACCEPTATE oferte partiale, cu conditia oferirii intregii cantitati solicitate per tip de produs.  Contractele vor fi semnate cu companiile care vo oferi preturile cele mai competitive pentru produsele solicitate, cu conditia livrarii si descarcarii la institutia beneficiara.

4. Vanzatorul va asigura aplicarea stickerelor oferite de UNICEF pe ambalajele produselor inainte de livrare.

5. Bunurile vor fi achitate integral timp de 30 de zile de la livrarea acestora; nu vor fi acceptate cereri de plata in avans.

6. Includeti in oferta preturile produselor fara TVA, brandul, denumirea, descrierea si poze ale produsului.

7. Includeti in oferta certificatele de calitate, conformitate si de siguranta ale produselor oferite

8. Ofertele urmeaza a fi expediate doar de catre companiile ce detin toate autorizarile, permisurile, licentele pentru vanzarea si distribuirea produselor oferite.

9. Desi livrarea se va face timp de 30 zile dupa semnarea contractului, validitatea ofertei trebuie sa fie de cel putin 120 de zile.

10. Pentru a fi considerata valida, oferta trebuie sa contina lista produselor cu preturile oferite (pag 1-2) si formularul de participare completat si semnat (pagina 3).

 Toate intrebarile urmeaza a fi adresate catre Radu Bradescu la rbradescu@unicef.org, pana pe 21 aprilie 2021, 11:00. Nu expediati ofertele la aceasta adresa.

Acest anunt si cererea de oferta pot fi accesate la urmatoarea adresa: https://sc.undp.md/tnddetails_un2/2247/

UNICEF Moldova invites interested companies to submit their bids for anthropometry equipment, as per the list enclosed in the attached RFQ document.

Bidders are invited to submit their offers no later than Wednesday, 23 April 2021, 11:00.

The bids may be submitted in English or Romanian, via e-mail at chisinautenders@unicef.org. Partial bids are accepted. The quotations are requested on the condition of delivery to the beneficiary  institution in Chisinau. The supplier will apply UNICEF-provided stickers on product packages. Requested delivery date – no later than 30 days from the contract signature date. The offers should be valid for 120 days.

The suppliers are requested to fill and submit the forms at pages 1-3 of the attached RFQ document. The prices should be provided without VAT and other taxes.

Any questions can be addressed to Radu Bradescu at rbradescu@unicef.org before 21 April 2021, 11:00

This advertisement and the RFQ document is available at https://sc.undp.md/tnddetails_un2/2247/Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet