Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea unui încărcător universal dotat cu căuș de fixare și încărcător de paleți

Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea

Încărcător universal dotat cu căuș cu fixare și încărcător de peleți

GȚ „Furtună Vasile Vasile s.Bursuceni” anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unui încărcător universal dotat cu căuș și încărcător de peleți

Achiziția se realizează în cadrul proiectului  „  Procurarea unui încărcător pentru încărcarea îngrășămintelor organice”   cofinanțat de către  Grupul de Acțiune Locală „Movila Măgura”  în cadrul proiectului „Construim viitorul la noi acasă”

Pentru realizarea acestui proiect GȚ „Furtună Vasile Vasile s.Bursuceni”  anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa încărcător universal dotat cu căuș și încărcător de peleți .

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea utilajului mențționat să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr.

Denumire produs

Parametrii tehnici

Cantitatea

1

Încărcător universal dotat cu căuș cu fixare și încărcător de peleți

Capacitatea de ridicare – minim 800 kg

Înălțimea de ridicare – minim 3,5m

Compatibilitatea cu tractoarele MTZ, IUMZ, T-40 cu o putere a tractorului +50CP

Manipulare manetă de ridicare coborâre

Verticalitatea căușului menținută pe toată durata ridicării 

Căuș cu fixare cu capacitatea minim 1m3

Încărcător de peleți cucapacitatea de ridicare minim 800 kg; lungimea 1235 cm; lățimea – 1210 cm; înălțimea – 530 cm.

 

 

 

 

1

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa movilamagura8@gmail.com,  sau direct la sediul GȚ „Futună Vasile Vasile s.Bursuceni” (s.Bursuceni , r.Sîngerei Republica Moldova)  până la data de 12.04.2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon   068415595.

În perioada 2020-2021, Grupul de Acțiune Locală „Movila Măgura” este finanțat în cadrul Proiectului „Implicarea societății civile în îmbunătățirea proceselor de dezvoltare rurală și promovarea modelelor eficiente de dezvoltare locală durabilă”, cu sprijinul financiar al Delegației UE în Republica Moldova, implementata de către Federația Agricultorilor din Republica Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.