Solicitare de Propuneri: Servicii de consultanță pentru evaluarea potențialului de inovației în Cahul, elaborarea strategiei de inovare pentru regiunea Cahul (RFP# StartupCityCahul-2021-007)

Proiect:  “Eu4Moldova Startup City Cahul”

Finanțat de: UE prin intermediul Suediei

Data limită de aplicare: 30.03.2021, 12:00 pm Chisinau

DATA LIMITĂ EXTINSĂ: 09.04.2021, 12:00 pm Chisinau

Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC) invită companiile interesate să prezinte propuneri pentru servicii de consultanță pentru evaluarea potențialului de inovației în Cahul, elaborarea strategiei de inovare pentru regiunea Cahul, conform termenilor de referință descriși în Anexa 1 - la prezentul RFP, în cadrul proiectului „EU4Moldova Startup City Cahul” finanțat de UE prin intermediul Guvernului Suediei.

Pentru detalii despre ofertă, vă rugăm să descărcați Solicitarea de Propuneri – “Request for Proposal” (RFP) în format pdf. de pe pagina ATIC.

În formularea propunerilor, companiile interesate se vor ghida de lista documentelor obligatorii solicitate în Anexa 1 la RFP, care includ și Formularele tip A-F (formulare Word) și protocolul de depunere a ofertelor specificat în RFP..

Gasiti anunțul si documentele pentru descarcare pe pagina oficială ATIC.

Persoane de contact:  

llivadari@ict.md, Liuba Livadari, Procurement Manager

candronic@startupcitycahul.md, Corina Andronic, Deputy Director 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.