Selectarea unei organizații pentru realizarea a două evaluări pentru identificarea barierelor legale, de gen și drepturile omului și măsurarea gradului de stigmatizare în răspunsul la tuberculoză, cu utilizarea instrumentelor elaborate de Partneriatul Sto

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) implementează proiectele ”Fortificarea controlului tuberculozei și reducerea mortalității prin SIDA în Republica Moldova” și ”Promovarea îngrijirii calitative a TB, centrată pe necesitățile persoanelor – de la un nou model de îngrijire spre îmbunătățirea detectării precoce a TB-DR și a rezultatelor tratamentului” (TB-REP) finanțate de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea  unei organizații pentru realizarea a două evaluări pentru identificarea barierelor legale, de gen și  drepturile omului și măsurarea gradului de stigmatizare în răspunsul la tuberculoză, cu utilizarea instrumentelor elaborate de Partneriatul Stop TB.

Centrul PAS invită Consultanții (persoane juridice) eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții interesați trebuie să furnizeze CV-ul cu informații care indică faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile (descrierea serviciilor similare, experiență în condiții similare, disponibilitatea și competențe adecvate în rândul personalului, etc.). Consultanții se pot asocia pentru a spori calificările.

Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate cât și cerințele de calificare sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați de pe pagina web www.pas.md, compartimentul Achiziții.

Consultantul va fi selectat în conformitate cu metoda Consultants Qualification stabilită în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers.

Informaţii suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteţi adresa:

Cristina Celan – Specialist Program, Centrul PAS
Tel: /+373/ 22 22-63-43
E-mail: cristina.celan@pas.md   

Intențiile de participare vor fi transmise prin fax sau poştă până la termenul limită de 9 aprilie 2021, la adresa:

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate,

Municipiul Chișinău, str. V. Alecsandri 99/1, MD-2012,

Fax: 22-63-87, E-mail: cezar.captaciuc@pas.md


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.