Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea unui mini-tractor  

Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea

unui mini-tractor

 

 

Grupul de Acțiune Locală (GAL) Valea Cuboltei este un parteneriat intersectorial care a fost creat în baza implementării abordării europene LEADER în anul 2019.

GAL Valea Cuboltei tinde să contribuie la dezvoltarea economică a 8 localități din raionul Drochia și o localitate din raionul Sîngerei prin valorificarea resurselor și patrimoniului local.

În perioada anilor 2020-2021 GAL-ul va susține 18 proiecte care contribuie la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, selectate în urma apelurilor de propuneri lansate în microregiune.

Mai multe detalii despre activitatea GAL o puteți găsi pe pagina oficială de FB a GAL: @LAG.ValeaCuboltei

Pentru realizarea acestor proiecte GAL-ul anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa I. Tractor / 24 CP

în corespundere cu următorii parametri tehnici:

  1. Puterea Motorului CP - 24 CP
  2. Numărul de cilindri - 3
  3. Consum specific - până la 250g/kWh

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în tehnici și utilaje agricole, să expedieze oferta de preț.

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs;
  3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa gal.valea.cuboltei@gmail.com  sau direct la sediul GAL Valea Cuboltei (s. Hăsnășenii Noi, r-l Drochia, Republica Moldova) până la data de 23.03.2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 067342789  sau la adresa de e-mail gal.valea.cuboltei@gmail.com .

În perioada 2020-2021, GAL-ul este susținut din sursele Uniunii Europene, în cadrul proiectului „Implicarea societății civile în îmbunătățirea proceselor de dezvoltare rurală și promovarea modelelor eficiente de dezvoltare locală durabilă”, implementat de Federația Agricultorilor din Republica Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.