Anunț de achiziție a echipamentului medical (Geantă medicală de urgență)

                                                                                                                                              Nr. 60- 12/03/2021

CCF Moldova (www.ccfmoldova.org) este o organizație non-guvernamentală cu experiență în domeniul protecției sociale a copilului și familiei, realizând dreptul fiecărui copil la creștere și dezvoltare în mediul familial și mediul educațional incluziv în care aceștia își pot realiza potențialul.

În perioada 1 aprilie 2020 - 30 septembrie 2021, CCF Moldova implementează proiectul transfrontalier ”Acces la servicii de sănătate pentru fiecare copil prin vizite la domiciliu”, implementat în parteneriat cu Star of Hope (Iași, România) și finanțat de Comisia Europeană prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene din România.

Proiectul va sprijini sistemul medical în asigurarea unor servicii de calitate familiilor cu copii sub 3 ani și femeilor însărcinate în ultimul trimestru de sarcină. Asistenții medicali și medicii de familie își vor consolida cunoștințele și abilitățile în domeniul identificării timpurii a tulburărilor de dezvoltare, împuternicirii familiei, oferirii informației în domeniul de parenting, promovarea imunizării copiilor și altele.

Raioanele de implementare a proiectului: Glodeni, Drochia, Dondușeni și mun. Bălți – localități care au participat și la etapa de pilotare a modelului de Vizite la domiciliu (Standardele de supraveghere la domiciliu al copilului sănătos).

Partenerii de proiect vor studia și completa conținuturile curriculare cu conceptul de Reabilitare în Baza Comunității abordare multisectorială promovată de Organizația Mondială a Sănătății și vor analiza oportunitatea de a integra acest conținut pentru promovare națională.

Organizația CCF Moldova deschide procesul de tender pentru procurarea echipamentului medical:

  1. Geantă medicală de urgență – 108 buc.

              Cerințe pentru echipament:    

                       - Dimensiune: 28 x 34 x 13 cm
                       - Material: Poliester puternic acoperit cu PVC / Rezistent la apă                                                                                 - Prevăzută cu bandă galbenă dublă reflectorizantă

               Criteriile  de selecție:

  • Prețul ofertei cu TVA 0%
  • Termenul de garanție
  • Reputația și experiență

Companiile interesate vor trimite până la data de 19 martie 2021 ofertele de preț la emailul: alexandru.tozlovan@ccfmoldova.org si sergiu.busuioc@ccfmoldova.org

Pentru detalii suplimentare, apelați la numărul de telefon: 069169904 ( Sergiu Busuioc)

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.