Cerere de ofertă - chirie spațiu cu destinație oficiu

Centrul Analitic Independent Expert-Grup solicită oferte pentru contractarea serviciilor de locațiune oficiu care să corespundă criteriilor minime înaintate mai jos:

   

1.

Suprafață

Spațiul oferit spre chirie trebuie să aibă între 150 – 260 m2. Spațiu de lucru suficient pentru cel puțin 10 birouri și o sală de ședințe.

2.

Localizarea

Chișinău, sectorul Centru, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun – Mateevici și Bulgară – Toma Ciorbă.

3.

Compartimentarea și amenajarea

Oficiul propus spre chirie trebuie să fie compartimentat în 3-4 încăperi destinate birourilor plus a sală de ședințe, 2-3 băi și o bucătărie mică. Sala de ședințe trebuie să poată acomoda cel puțin 10 persoane. Este de preferat ca spațiul propus spre chirie să nu conțină mobilier și să nu necesite reparații cosmetice sau capitale.

4.

Luminozitatea, aerul condiționat și încălzirea

Oficiul trebuie să aibă instalat sistem de încălzire (propriu sau care permite controlarea temperaturii independent de restul clădirii) precum și sistem de condiționare a aerului pentru fiecare birou. Spațiul trebuie să fie bine iluminat atât în mod natural precum și artificial.

5.

Comunicații

Oficiul propus spre chirie trebuie să permită conexiunea internet și telefonie de la Starnet.

6.

Accesul în clădire

Spațiul propus spre chirie trebuie să aibă intrare separată pe care nu o vor folosi alte personae. Ușa de intrare trebuie să permită instalarea sistemul de restricționare a accesului. Se va acorda preferință intrării amenajate pentru persoane care se deplasează cu căruciorul.

7.

Parcarea

Cel puțin 6 locuri de parcare incluse fie disponibile în mod liber în apropiere.

8.

Disponibilitatea și durata contractului de chirie

Spațiul trebuie să fie disponibil incepând cu 1 mai 2021 pentru o perioadă minima de 24 luni cu posibilitatea de a extinde termenul de chirie după această data.


Pentru depunerea ofertei, părțile interesate vor transmite la procurari@expert-grup.org următorul pachet de documente până la data de 19 martie 2021, ora 10.00 dimineața:

  • Formularul completat în conformitate cu Anexa 1;
  • Extrasul din registrul bunurilor imobile;
  • Planul oficiului și poze reale.

Ofertele depuse vor fi valabile pentru o perioadă de cel puțin 20 zile calendaristice din data depunerii ofertei.

Criteriile de evaluare a ofertelor: Ofertele recepționate vor fi evaluate din punct de vedere tehnic prin prisma criteriilor tehnice înaintate în tabelul de mai sus precum și cel mai mic preț oferit per m2 de chirie.

Formular pentru depunerea ofertei


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.