Organizația Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat „Dreamups” anunță concurs pentru selectarea unei companii IT pentru dezvoltarea platformei tehnice de masterclass-uri „Dreamclass”

Organizația Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat „Dreamups” anunță concurs pentru selectarea unei companii IT pentru dezvoltarea platformei tehnice de masterclass-uri „Dreamclass”.

Platforma este construită în cadrul Proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, prin intermediul proiectului executat de Dreamups: „Sprijinirea IMM-urilor din R.M. afectate de COVID-19 prin masterclass-uri digitale.”

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul People in Need Moldova.

Descrierea tehnică a platformei masterclass și Cerințe pentru Propuneri de oferte:

https://docs.google.com/document/d/1NA6qI7rr6m8N7C4CWECvyp1kssVp6TmLxonHSJ4tWNQ/edit

Timeline: Dezvoltarea și testarea platformei va avea loc până în luna mai 2021.

Buget: 15 mii EURO, fără TVA.

Proiectul „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19” este fără TVA și toate achizițiile vor fi făcute fără TVA.

Toate transferurile de către beneficiari trebuie efectuate în baza facturii emise, prin transfer bancar.

Solicităm propunere de ofertă, care va include buget detaliat solicitat pentru funcționalitățile care vor fi dezvoltate, detalii despre limbajul de programare, timpul de executare, CV-ul companiei de a construi produse similare și a persoanelor implicate în dezvoltarea platformei tehnologice. Adițional, se vor anexa documente care vor confirma legalitatea prestării serviciilor solicitate în cadrul acestui apel.

Vom da prioritate ofertelor care vor include limbaje de programare moderne, care vor răspunde necesităților pe termen lung ale organizației Dreamups, descrise aici. Vor fi admise în procesul de analizare a ofertelor doar cele ce vor răspunde tuturor cerințelor descrise în acest apel.

Termen de expediere a ofertei: 21 martie, ora 23:59.

Ofertele vor fi expediate prin email la adresa: hello@dreamups.md

Pentru a răspunde la întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la aceeași adresă de email: hello@dreamups.md.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.