Fundația Soros Moldova anunță un concurs pentru organizațiile media: Comunicare și Vizibilitate în cadrul unui proiect social

Departamentul Sănătate Publică al Fundației Soros Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană, lansează un concurs pentru oferirea unui grant unei organizații media pentru dezvoltarea și implementarea activităților de comunicare și vizibilitate în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile (OSC) acționează pentru servicii sociale mai bune”.

Context
Departamentul Sănătate Publică al Fundației Soros Moldova în parteneriat cu AO Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis au inițiat implementarea Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” la 1 februarie 2021. Proiectul cu durata de 42 de luni este finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Fundația Soros Moldova.

Obiectivul general al concursului de grant
Promovarea și sensibilizarea comunității cu privire la rolul și contribuția societății civile la elaborarea și dezvoltarea politicilor și serviciilor sociale sustenabile pentru persoanele din grupuri vulnerabile, la dezvoltarea comunităților inclusive, realizate în cadrul și cu suportul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”.

Detalii pentru condițiile concursului sunt oferite în Termenii de referință.

Criterii de eligibilitate
Sunt eligibile organizațiile active în domeniul media nonprofit înregistrate în Republica Moldova, apolitice, cu experiență de minim de trei ani în implementarea activităților de vizibilitate și comunicare, care dețin resurse umane calificate și echipamente necesare pentru implementarea proiectului. Organizațiile trebuie să fie direct responsabile de pregătirea și gestionarea proiectului, fără a acționa ca intermediar. Sub-grantarea nu este acceptată.

Depunerea dosarului
Dosarul complet va fi expediat în format electronic la adresa foundation@soros.md, cu mențiunea „PH-EU2. Concurs de grant pentru organizații media. Departament Sănătate Publică”.
Dosarele incomplete sau depuse după termenul limită nu vor examinate.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 martie 2021, ora 14.00.

Documente


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.