MoldHVAA_RFQ_21169 - Servicii de tipar, chirie, instalare și dezasamblare a panourilor de publicitate amplasate în 10 localități ale Republicii Moldova.

Stimate Ofertant,

Chemonics International Inc. cauta sa cumpere servicii de tipar, chirie, instalare și dezasamblare a panourilor de publicitate amplasate în 10 localități ale Republicii Moldova conform cu secțiunea 3 din RFQ. Scopul acestui RFQ (cereri de ofertă) este de a solicita ofertele pentru aceste produse/servicii.

Termen limită și protocol: Ofertele trebuie primite până la ora 14:00, ora locală in Chișinău pe data de 11 martie 2021 prin e-mail hvaaprocurement@chemonics.com.

Întrebări: Întrebările privind cerințele tehnice sau administrative ale acestui RFQ pot fi trimise prin e-mail la adresa hvaaprocurement@chemonics.com până la ora 14:00, ora locală din Chișinău, pe data de 10 martie 2021.

Specificații: Secțiunea 3 din RFQ conține specificațiile tehnice ale produselor/serviciilor solicitate.

Livrare: Lista locațiilor pentru livrarea articolelor descrise în acest RFQ este disponibila in secțiunea 3 a RFQ.

Impozite și TVA: Acordul prin care această achiziție este finanțată nu permite finanțarea niciunei taxe, TVA, tarife, obligațiuni sau alte taxe impuse de legile în vigoare în țara cooperantă (Moldova).

Eligibilitate: Prin trimiterea unei oferte ca răspuns la acest RFQ, ofertantul certifică faptul că acesta și ofițerii săi principali nu sunt excluși, suspendați sau considerați altfel neeligibili pentru o atribuire de către guvernul S.U.A.

Evaluare și atribuire: Atribuirea contractului va fi acordată unui ofertant responsabil, a cărui ofertă respectă instrucțiunile RFQ, îndeplinește cerințele de eligibilitate este determinată printr-o analiză de compromis ca fiind cea mai bună valoare bazată pe aplicarea criteriilor descrise in RFQ.

Întregul RFQ este disponibil la adresa: https://drive.google.com/file/d/127dqAtj1vB8DZVve3bb3uSMJdfKJO0oR/view?usp=sharing

 

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.