EcoVisio anunta tender pentru producerea spoturilor video si audio

Distribuie prietenilor:AO "EcoVisio" anunță tender pentru elaborarea spoturilor video și audio. 

EcoVisio este o organizație non-guvernamentală, fondată în 1999, cu misiunea de a promova practicile durabile pe teritoriul Republicii Moldova. În acest scop EcoVisio desfășoară programe educaționale, reunește actori cheie și încurajează inovația ecologică și cea socială. EcoVisio promovează cetățenia activă, reziliența ecologică și economică, antreprenoriatul social și dezvoltarea rurală prin cultivarea unei comunități de agenți ai schimbării în Moldova.

În perioada septembrie 2020 – august 2021, AO EcoVisio implementează proiectul “Campanie de mediatizare Moldova fără deșeuri”, finanțat de Ambasada Republicii Finlanda la București.

Scopul proiectului este sensibilizarea opiniei publice cu privire la impactul unei gestionări adecvate a deșeurilor solide asupra sănătății și bunăstării oamenilor.

Una din activitatile proiectului este elaborarea a 4 spoturi video și 4 spoturi audio pentru a fi difuzate în cadrul campaniei ”Moldova fără deșeuri”, țintind atât populația urbană, cât și cea rurală. Obiectivul acestor spoturi constă în:

  • Creșterea conștientizării riscurilor practicilor actuale de gestionare a deșeurilor pentru sănătate publică și mediu
  • Creșterea importanței percepute a subiectului ”managementul deșeurilor” și a necesității urgente de a schimba starea lucrurilor
  • Creșterea disponibilității de a achita pentru servicii de gestionare corespunzătoare a deșeurilor

Cerințe față de participanții la concurs

  • Persoane fizice și juridice care dispun de expertiză, echipament și infrastructură necesară pentru producerea spoturilor video și audio;
  • Minimum 2 ani de experiență în producție video, cu portofoliu demonstrabil

Dosarul de participare va fi depus în limba română sau rusă și va conține oferta tehnica (in baza Termenii de referinta) și oferta financiară

Dosarul complet va fi expediat prin email la adresa: [email protected] până la 10 februarie 2021. 

Dosarele sau ofertele incomplete nu vor fi considerate eligibile.

Persoană de contact pentru detalii tehnice – Anna Bokk, 078831322.

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.