FIA anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de auditAsociația Investitorilor Străini (FIA) anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de audit ale Asociației.

Asociația Investitorilor Străini (FIA) a fost fondată în anul 2003 și este prima Asociație apolitică și non-profit, formată din cele mai mari companii cu capital străin, care activează în Republica Moldova. 

Misiunea principală a Asociației este facilitarea dialogului dintre factorii de decizie relevanți și investitorii străini pentru crearea unui mediu investițional sănătos.

FIA are 2 angajați. 

Compania de audit selectată, va audita situația financiară a Asociației pentru perioada 1 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2020.

Perioada de desfășurare a auditului: 22 - 26 februarie, 2021 cu prezentarea Raportului de Audit al Asociației la: 3 – 5 martie, 2021.

Ofertele urmează a fi depuse până la  12 februarie 2021, prin e-mail la adresa: project.manager@fia.md 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de tel: +373 68 31 8888 sau la adresa de e-mail: project.manager@fia.md. Persoana de contact: Cristina Tîșcul, Manager de Proiect.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet