Asociația Obștească “Rădăcini Solidare” solicită oferte comerciale pentru achiziționarea: Instalarea sistemului de căldură pe gaz pentru Căminul Cultural „Mihai Batir” din s. Cociulia, raionul Cantemir

Asociația Obștească de dezvoltare durabilă în mediul rural “Rădăcini Solidare” solicită oferte comerciale pentru achiziționarea: Instalarea sistemului de căldură pe gaz pentru Căminul Cultural „Mihai Batir” din s. Cociulia, raionul Cantemir

Caiet de sarcini pentru cererea ofertelor de preț:

                    Date generale:

Asociația Obștească de dezvoltare durabilă în mediul rural “Rădăcini Solidare”  a fost fondată în 2018 și are ca scop asigurarea dezvoltării durabile a satelor Cociulia, Capaclia și Vișiniovca în vederea diminuării imigrației masive și implicarea în îmbogățirea calității de viață materială și imaterială a tuturor locuitorilor

Asociația Obștească “Rădăcini Solidare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „În Cociulia - Mergem pe undă verde!” în s. Cociulia, r-nul. Cantemir. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul„.

Scopul proiectului: Consolidarea eforturilor dintre băștinași și APL Cociulia în procesele decizionale locale prin monitorizarea participativă a lucrărilor de renovare pentru creșterea performanței energetice a Căminului Cultural „Mihai Batîr” din s. Cociulia.

Caietul de sarcini îl găsiți și îl puteți descărca aici: https://drive.google.com/file/d/1eMc8rOUs22RDEcuQBkPsZt8n-mPjMV_5/view?usp=sharing

  1. Criterii de selectare:
  • Persoană juridică, înregistrată pe teritoriul R. Moldova.
  • Corespunderea ofertei conform caietului de sarcini.
  • Condițiile și termenii de garanție.
  • Preț competitiv.
  • Termenul de executare.
  1. Dosarul de aplicare va conține:
  • Oferta comercială, care va include prețul în MDL, cu cota “0” TVA conform caietului de sarcini, termenul de executare, termenul de garanție.
  • Datele bancare, care să includă denumirea băncii, codul băncii şi numărul contului în MDL;
  • Copia certificatului de înregistrare a întreprinderii / extras din registrul de stat al persoanelor juridice.

 Aplicarea dosarelor:

Dosarele de aplicare vor fi expediate în format electronic, la adresa de e-mail: radacini.solidare@gmail.com cu mențiunea “Ofertă de preț pentru achiziționare Instalarea sistemului de căldură pe gaz la Căminul Cultural „Mihai Batir” din s. Cociulia, raionul Cantemir”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 02.02.2021 ora 17.00.

Telefon de contact : 060 587 722 Perju Alina.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.