Cerere de oferte pentru producția spoturilor video

Context:

Asociațiile Obștești ”Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin”, ”Asociația pentru Dezvoltare Comunitară și Dialog Deschis” și publicația periodică ”Est-Curier” lansează campania media și advocacy la nivel local al cărei obiectiv este informarea opiniei locuitorilor orașului Criuleni despre importanța sortării deșeurilor și sensibilizarea autorităților publice locale privind necesitatea îmbunătățirii mecanismelor de colectare și sortare a deșeurilor.

Proiectul este realizat în perioada 01.01.2021 – 30.10.2021 cu suportul Equal Rights and Independent Media (ERIM) în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților organizațiilor societății civile” finanțat de către Uniunea Europeană.

 

Scopul și conceptul spoturilor video:

În cadrul proiectului vor fi elaborate 4 spoturi video care vor reflecta provocările din domeniul gestionării deșeurilor din or. Criuleni și vor informa/sensibiliza locuitorii orașului despre existența diferitor tipuri de deșeuri și necesitatea sortării acestora.

 

Sarcina tehnică pentru ofertanți:

  1. Elaborarea scenariilor pentru 4 spoturi video și coordonarea lor cu echipa proiectului.
  2. Efectuarea filmărilor propriu-zise în diverse locații, inclusiv în orașul Criuleni.
  3. Producerea a 4 spoturi video în limba română cu subtitrare în limba rusă cu o durată de 1-2 minute.
  4. Livrarea produselor către comanditar în termenul stabilit de contract.

 

Perioada de elaborare:

Spoturile urmează a fi elaborate pînă la data de 30 Aprilie 2021.


Cerințe față de ofertanți:

  • Experiență în domeniul prestării serviciilor de producție video de cel puțin 1 an.
  • Experienţa specifică în realizarea spoturilor video pentru proiectele sociale, implementate în Republica Moldova.
  • În procesul de evaluare a ofertei se va lua în calcul criteriul de cost-eficiență.

 

Prezentarea ofertelor:

Pentru a participa la concursul de cerere de oferte, companiile sau persoanele fizice interesate vor depune dosarele de participare, care vor conține următoarele documente:

  • Copia de pe certificatul de înregistrare a întreprinderii și copia de pe extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice (După caz).
  • Cel puțin 2 exemple de produse similare elaborate de catre aplicant.
  • Oferta de preț la cota TVA 0% cu indicarea (după caz) a costurilor pentru fiecare subserviciu aparte. *Serviciile prestate în cadrul acestui proiect sunt livrate la cota TVA 0%, conform HG nr. 246 din 08.04.2010.

Companiile/persoanele interesate urmează să transmită oferta la următoarea adresă electronică – office@fcps.md și vpanfilii@gmail.com pînă la data de 1 februarie 2021. Pentru detalii și întrebări de clarificare, părțile interesate sînt rugate să apeleze persoana de contact la +373 68444388 sau vpanfilii@gmail.com.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.