Cerere de exprimare a interesului: Selectarea unei companii de consultanță pentru acordarea asistenței la elaborarea planurilor de afaceri solicitanților de finanțare din cadrul Programelor IFAD

Distribuie prietenilor:Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) în calitate de finanțator, anunţă licitația pentru prestarea serviciilor de consultanță în dezvoltarea afacerilor pentru acordarea asistenței și suportului la elaborarea planurilor de afaceri pentru solicitanții de finanțare din cadrul Programelor IFAD în derulare.

Detalii despre activitățile cheie, cerințele minime de eligibilitate și modelul Scrisorii de Exprimare a Interesului le găsiți publicate pe site-ul www.ucipifad.md/ Achiziții/  Servicii de consultanță / Licitaţia 63/20 PRR

Expresiile de interes vor fi transmise în scris până la 04.01.2021, ora 10:00.

Mai multe informații pot fi solicitate în scris la adresa: [email protected]  


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.