Concurs de oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

Distribuie prietenilor:A.O. Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini anunță concurs de oferte comerciale pentru achiziționarea de combustibil în cadrul proiectului 2SOFT/1.1/17 ”Creșterea calității și accesului la educație în zona transfrontalieră prin perspectiva inovativă a învățării accelerate” finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020.

Prezenta solicitare de oferte are scopul de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesitățile curente ale organizației pe durata implementării proiectului (octombrie 2020 – martie 2022).

Criterii de selecție a companiei:

  • Experiența companiei candidate (prezența pe piață, clienți fideli);
  • Rețea bine dezvoltată de stații de alimentare cu acoperire teritorială la nivel național;
  • Opțiune de alimentare: card de combustibil;
  • Mărimea % de reducere de la prețul de panoul al tipului de combustibil solicitat.

Companiile interesate sunt invitate să transmită oferta comercială pentru combustibil (benzină de tip 95 și motorină) indicând tarifele fără TVA*, specificând din start reducerea oferită de furnizor.

Ofertele comerciale vor fi expediate la adresa electronică [email protected] până la data de 18.12.2020.

* A.O „Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini” este scutită de impozitul pe venit, accize, taxe vamale, precum şi aplicarea cotei zero a TVA pentru mărfurile şi serviciile utilizate în cadrul proiectului cu numărul de înregistrare 8721181714753 implementat  în perioada 01.10.2020 – 31.03.2022,  finanțat  de Uniunea Euoropeană prin intermediul Programului Operațional Comun România – Republica Moldova confirmat prin Hotărîrea 246 din 08.04.2010.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.