UE//Concurs repetat pentru achiziționarea unui tocător de biomasă

Distribuie prietenilor:AO Alianța pentru Eficiență Energetică și Regenerabile (AEER) este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Consolidarea capacităților locale pentru implementarea strategiei pentru energia durabilă în or. Cantemir  (CCLISED)”.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.

În cadrul proiectului,  AEER va desfășura activități menite să impulsioneze implicarea societății civile locale în procesele decizionale din domeniul serviciilor publice locale din Cantemir. De asemenea, proiectul presupune o componentă investițională, care va fi direcționată spre consolidarea infrastructurii de valorificare a biomasei locale pentru încălzirea instituțiilor educaționale din or. Cantemir.

Pentru realizarea acestui obiective AEER va achiziționa utilajele pentru colectarea și mărunțirea resturilor lemnoase din lucrarile de taiere în livezi și vii.

I. Сerințe pentru caracteristicile tehnice ale tocătorului de biomasă:

 1. Tocătorul trebuie să fie realizat în forma unei remorci cu atașare la priza de putere a tractorului. Destinația principală a tocăcorului este circulare între rânduri de vie sau livadă, colectare și prelucrare a resturilor lemnoase din lucrările de taiere în livezi și vii;
 2. Putere necesară a tractorului – 65-75 CP (45-55 kW).
 3. Lațime a tocătorului – 1600 mm;
 4. Concasor cu lama de ciocan, cu dinti fixați, produs din oțel special;
 5. Diametrul de prelucrare a: viței de vie – 8 cm, crengilor - 5 cm;
 6. Biomasa rezultată trebuie să fie în consistență de așchii de lemn cu dimensiune g50 (dimensiune tipică – sub 5 cm), care corespunde classificării așchiilor de lemn ONORM M 7133;
 7. Capacitate de producție – 2,4-3,2 tone/oră;
 8. Tocătorul de biomasă trebuie să înclude un conteiner pentru biomasă prelucrată cu un volum de aproximativ 1300 cm3;
 9. Tocătorul trebuie să conține un sistem mecanic/hidraulic pentru ridicarea și golirea conteinerului de biomasă la o înalțime de 2,6 m.

 

II. Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

 

 1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
 2. Detalii tehnice despre produs (vezi punctul 2);
 3. Termen de garanție (min. 3 ani)
 4. Oferta financiară, care va include prețul (cota TVA=0). Toate costurile asociate trebui încluse în preț (transportarea etc.);
 5. Termenii de livrare a produsului (max. 3 luni);
 6. Organizarea unui training privind utilizarea echipamentului achiziționat;
 7. Garanția disponibilității pieselor de schimb pe piața națională pentru următorii 5 ani.

 

Atenție! Ofertele în care echipamentul propus nu îndeplinește cerințele punctului II nu vor participa la evaluarea financiară!

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Pentru mai multe detalii vezi documentul anexat.

 

Aplicarea dosarelor

 Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea echipamentelor și utilajelor agricole, să expedieze oferta de preț.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa [email protected] cu dublare la [email protected] sau direct la sediul AEER (str. Serghei Lazo 40, of 701, Chisinau) până la data de 28 decembrie 2020, 12.00.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau la adresa de e-mail [email protected] cu dublare la [email protected].


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.