Fundația AGAPEDIA din Moldova anunță despre achiziționarea tehnicii de calcul

Distribuie prietenilor: 

Fundația AGAPEDIA din Moldova anunță despre achiziționarea tehnicii de calcul în cadrul proiectului „Dezvoltarea de laboratoare pentru a facilita îngrijirea la domiciliu și antreprenoriatul în regiunea Dunării (D-Care Labs)”. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 17 decembrie 2020. Mai multe detalii despre specificul achiziției le puteți găsi în Termenii de Referință.

 

Termeni de Referință

pentru achiziționarea tehnicii de calcul

 

 Denumirea proiectului : „Dezvoltarea de laboratoare pentru a facilita îngrijirea la                                             domiciliu și antreprenoriatul în regiunea Dunării (D-Care Labs)”

Termenul limită de aplicare:17 decembrie 2020

Proiectul „Dezvoltarea de laboratoare pentru a facilita îngrijirea la domiciliu și antreprenoriatul în regiunea Dunării (D-Care Labs)” este finanțat în baza Acordul-cadru din Guvernul Republicii Moldova și Comisia Comunităților Europene, privind asistența externă, semnat la Bruxellles, la 11 mai, 2006, în cadrul celui de-al treilea apel de proiecte al Programului Transnațional Dunărea, Axa Prioritară 1: Inovare și responsabilitate socială în regiunea Dunării.

În cadrul proiectului este prevăzută achiziționarea tehnicii de calcul. Sunt invitați ofertanții (persoane juridice și fizice) pentru a depune oferta tehnică pentru Tehnica de  Calcul. Ofertă tehnică o descarcați aici tabelul tehnica de calcul

Oferta tehnică trebuie să fie completată (după modelul prezentat), datată și semnată de către ofertant/tă și expediată la următoarea adresă de e-mail: [email protected] cel târziu până la data de 17 decembrie 2020, ora 17.00, indicând următoarea referință „oferta pentru tehnica de calcul”. În cazul în care aveți întrebări adiționale Vă rugăm să expediați un mesaj la adresa electronică specificată mai sus sau la numărul de telefon 0 699 40737.

 

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.