UE //Anunț privind selectarea unei / unor companii pentru Procurarea și instalarea containerelor pentru colectarea peturilor, sticlei și a urnelor pentru acumulatoarele telefonice.

Distribuie prietenilor:Data lansării: 08.12.2020

Data limită pentru acceptarea înscrierii: 20.12.2020, ora 18.00

Solicitant:

Asociația Obștească „Iedera – Dubăsarii Vechi” este beneficiarul Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Deșeurile- resursă sau problemă?”

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER și AO ADR "Habitat".

 

Termen de livrare: 45 zile calendaristice

 

Locul livrării: s. Dubăsarii Vechi, rl. Criuleni, str. Nicolae Donici

 

Modalități de plată: prin transfer în baza facturii fiscale

 

Criteriul de evaluare: Calitatea bunului elaborat și cel mai mic preț

 

Asociația Obștească „Iedera – Dubăsarii Vechi” invită agenții economici interesați, care îi poate satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție a containerelor și a urnelor stradale pentru gunoi specificate în tabelul de mai jos.

 

Pentru a participa la concursul de achiziție, agenții economici trebuie să depună dosarele de participare, care vor conține următoarele documente:

 

  • • Oferta de preț confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului, cu indicarea caracteristicilor produselor propuse, cantitatea, prețul unitar și suma totală per ofertă cu cota TVA 0;
  • • Copia certificatului/deciziei de înregistrare a întreprinderii/extras din registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Certificat de conformitate și pozele produselor;
  • • Informații generale despre participant și lista principalelor livrări, confirmate prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poza

Denumirea

Descrierea produsului

   Cantitatea

 

Container pentru colectarea deşeurilor din plastic.

  

Dimensiuni:

Înălţime – 2000 mm
Lungime - 2000 mm
Lăţime  - 1000 mm
construcție metalică, cu plasă metalică din 3 părți, cu suporturi pentru descărcare mecanizată, cu capac metalic pentru descărcare și gaură laterală pentru întroducerea peturilor.

 

3

 

Container pentru colectarea deşeurilor din plastic.

Dimensiuni

Lungime-2000mm
Diametrul - 1000 mm

Material, plasă metalică pe suport din metal, cu ușă pentru descărcare și gaură laterală petru introducerea peturilor.

1

 

Container pentru selectarea sticlei

600X600X1000mm x 2 mm,
construcție metalică pe roți, cu suporturi pentru descărcare mecanizată, cu capac metalic pentru colectarea și descărcarea sticlei.

volum aprox. 0,36cub (360 litri),

4

    

Urne pentru colectarea acumulatoarelor de telefon, bateriilor

Produs confecționat din plastic transparent în combinație cu inox industrial, cu capac pentru descărcare. și gaură pentru întroducerea bateriilor și acumulatoarelor de telefon.

Volum: max 50 litri

Înălțime-0,9- 1m

2

Agenții economici interesați pot obține informații suplimentare la următoarele date de contact:

           Aștifeni Rodica 067137130

           Leahu Svetlana 068164929

 

Depunerea ofertelor:

  • Termenul de depunere a ofertelor: până la ora 18:00 pe data 20.12.2020.
  • Adresa de depunere a ofertelor: AO „Iedera- Dubăsrii Vechi”, s. Dubăsarii Vechi, rl Criuleni str. Nicolae Donici sau e-mail:[email protected].;
  • Întocmirea ofertelor: Oferta și documentele de calificare solicitate întocmite clar, fără corectări, cu număr și data de ieșire, cu semnătura persoanei responsabile;
  • Ofertele întârziate vor fi respinse;
  • Termenul de valabilitate a ofertei: 30 zile.

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.