Cerere de oferte financiare pentru consultanta in domeniul sigurantei alimentare pentru procesatorii de alimente

Distribuie prietenilor:2. TITLU: Cerere de oferte financiare pentru consultanta in domeniul sigurantei alimentare pentru procesatorii de alimente

CONTRACTOR: HELVETAS Swiss Intercooperation Zurich sucursala Chisinau cauta prestatori de consultanta in domeniul sigurantei alimentare

CONTEXT: Proiectul Optim-'Oportunități prin tehnologii și inovație în Moldova’ este un proiect al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) implementat de HELVETAS Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și think tank-ul internațional Mesopartner.

Optim este un proiect de dezvoltare economică care își propune să stimuleze și să îmbunătățească sistemele de piață selectate din Moldova, astfel încât acestea să genereze oportunități economice durabile pentru femeile și bărbații moldoveni, în special pentru cele din grupurile excluse (tineri, migranți care se întorc, minorități etnice) și pentru cei care trăiesc în afara capitalei Chișinău. Proiectul contribuie la creșterea sectorului privat prin implicarea organizațiilor meso (organizații de susținere a afacerilor și asociații de afaceri) pentru a dezvolta servicii sau produse care ar contribui la dezvoltarea și creșterea IMM-urilor.

Proiectul funcționează în 2 sectoare selectate: TIC și BPO și Agricultură și Prelucrarea Alimentelor.

În cadrul cooperării cu proiectul MiDL  al SDC, proiectul Optim s-a angajat să sprijine 5 producători agricoli, beneficiari ai granturilor de la MiDL, pentru a avea acces la consultanță relevantă și la tehnologia de producție alimentară și standardele de siguranță alimentară pentru a deveni competitivi pe piață. Fiecare întreprindere se află în faza inițială de proiectare, unde este esențială stabilirea corespunzătoare a procesului tehnologic și a standardelor de  siguranță  și, ulterior, dezvoltarea capacităților. Domeniile de activitate selectate sunt conservele de legume, produsele de panificație și produsele lactate.

Prin urmare, HELVETAS este în căutarea unei companii, sau consultant care va fi capabil să presteze servicii de consultanță cu privire la standardele de siguranță alimentară pentru întreprinderile menționate mai sus.

Obiectivul:

Prestarea serviciilor de consultanță și traininguri în domeniul siguranței alimentare pentru 5 IMM-uri din mediul rural care încep producția de conserve de legume, produse de panificație și lactate si o piață deschisă/închisă.

Interval:

Decembrie 2020 – Aprilie 2021

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

  • Mai mult de 3 ani de experienta in oferirea consultantei in siguranta alimentara sau domenii conexe;
  • Disponibilitatea de a oferi consultanță decembrie 2020 – mai 2021.

CRITERII DE EVALUARE:

  • Experiența echipei în oferirea serviciilor similare;
  • Rata zilnică pentru consultații;
  • Pachet/Gamă de servicii furnizate.

APLICARE:

Ofertele financiare ( în MDL) si tehnice vor fi trimise la adresa applications@optimproject.md cu titlul de mai sus.

Pentru informații suplimentare ne puteti contacta la adresa de email applications@optimproject.md.

TERMEN LIMITĂ:  25 noiembrie 2020

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.