Reconstrucția prizei de apă la stația de pompare NSP-4c și reabilitarea bazinului de acumulare a apei de la stația de pompare NS-5 din componența Sistemului Centralizat de Irigare „Criulenii de Sus”

Distribuie prietenilor:


FONDUL DE DEZVOLTARE DURABILĂ MOLDOVA

(FDD MOLDOVA)

CERERE DE OFERTE

pentru lucrări de construcție

Ref: PP4/ICIDIA/W/S/127

Instituția Publică „Fondul Dezvoltare Durabilă Moldova” invită companiile interesate, care au demonstrat experiență în efectuarea lucrărilor de construcție și instalarea echipamentelor complexe, să-şi prezinte ofertele pentru: Reconstrucția prizei de apă la stația de pompare NSP-4c și reabilitarea bazinului de acumulare a apei de la stația de pompare NS-5 din componența Sistemului Centralizat de Irigare „Criulenii de Sus”.

Pentru a lua cunoștință cu condițiile de participare și volumele de lucrări preconizate, Vă rugăm să vizitați pagina oficială a FDD Moldova - http://www.sda.gov.md/ro/Procurements.html.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 noiembrie, 2020, ora 12-00. Ofertele primite după acest termen nu vor fi considerate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet