CIDDC solicită oferte de prețuri pentru echipamente de protecție și produse de igienă (măști chirurgicale și dezinfectant)

Distribuie prietenilor:CIDDC solicită oferte de prețuri pentru echipamente de protecție și produse de igienă (măști chirurgicale și dezinfectant)

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizaţie nonguvernamentală, fondată în anul 1999, cu misiunea de a contribui la crearea unui mediu favorabil pentru realizarea drepturilor copilului. Pentru mai multe informații, accesați drepturilecopilului.md.

În perioada octombrie 2020 – februarie 2023, în raioanele Strășeni și Fălești, CIDDC, în parteneriat cu Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Emanciparea Femeilor (UN Women) implementează programul finanțat de Uniunea Europeană “EU 4 Gender Equality: Together Against Gender Stereotypes and Gender-Based Violence” („Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază pe gen”).

Obiectivul general al programului este consolidarea de drepturi și oportunități egale pentru femei și bărbați prin schimbarea percepțiilor, a stereotipurilor de gen și participarea bărbaților la îngrijire, iar obiectivul specific la care CIDDC va contribui este sporirea implicării bărbaților în îngrijirea copiilor lor și participării la programe pentru tați.

În cadrul programului vor fi achiziționate echipamente de protecție și produse de igienă pentru a fi distribuite medicilor de familie din raioanele Strășeni și Fălești. În acest scop, CIDDC solicită oferte de prețuri pentru următoarele produse:

Nr.

Denumirea produsului/echipamentului de protecție

Cantitate

8.

Dezinfectant pentru suprafețe, Bacticid, 1 lt.

800

9.

Mască chirurgicală, 3 straturi, cu elastic

55 000

Produsele trebuie să fie în stoc, nu la comandă ulterioară.

Cantitățile pot fi ușor ajustate, după recepționarea și analiza ofertelor financiare.

Vom analiza ofertele pentru unul sau ambele produse. Ne rezervăm dreptul de a procura un produs de la o companie și celălalt de la alta.

Oferta trebuie să includă:

  • Prețul în MDL, cu TVA la cota 0, denumirea produsului, denumirea producătorului, cantitatea;
  • Certificatul de calitate a produsului;
  • Termenul de livrare a produselor;
  • Costul cutiilor, ambalării acestora și a adezivului de pe cutii cu logo-urile finanțatorilor;
  • Costul transportului mărfii (sumă fixă sau per km), cu încărcare și descărcare;
  • Denumirea companiei, adresa poștală, persoana de contact, email-ul și telefonul de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Semnătura persoanei responsabile și ștampila companiei.

Livrare și plată:

  • Jumătate din produse vor fi livrate în or. Strășeni, cealaltă jumătate în or. Fălești (adresele exacte din aceste orașe urmează a fi comunicate ulterior);
  • Plata se va efectua prin transfer bancar în termen de 3 zile lucrătoare de la predarea-primirea produselor.

Data limită de transmitere a ofertelor: miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 14.00.

Ofertele, valabile 10 zile lucrătoare din data limită de transmitere a ofertelor, vor fi expediate pe adresa de email: [email protected] sau depuse la sediul CIDDC din str. Eugen Coca 15, Chișinău.

Persoana de contact: Vasile Coroi, tel. 060931284.

Înainte de procurare, calitatea echipamentelor de protecție va fi verificată de către specialiști din domeniul medical.  Va fi selectată compania care va oferi cel mai bun raport calitate/preț și termen de livrare rezonabil.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.