Cerere pentru depunerea scrisorii de intenție (elaborare materiale video)

Distribuie prietenilor:Nr:19_IP/ din 30.10.2020

Asociația Obștească „Inițiativa Pozitivă” - o asociație nonguvernamentală, necomercială și apolitică, în cadrul campaniei naționale prilejuite Zilei Mondiale de Combatere a SIDA – 01 decembrie 2020, intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea serviciilor de consultanță cu privire la elaborarea a câtorva materiale video cu caracter social (spoturi video și spoturi video animate).

În acest context, invităm Companiile eligibile (Consultanți) pentru a-și exprima intenția în prestarea serviciilor menționate mai sus.

Consultanții interesați trebuie să furnizeze CV-ul cu informații care indică faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate (descrierea serviciilor similare, experiență în condiții similare, disponibilitatea și competențe adecvate în rândul personalului, etc.).

Cerințele de calificare și baza de evaluare (criterii de evaluare):

Experiență generală – 30 puncte

  • Cel puțin doi ani de activitate pe piața din Republica Moldova (15 puncte);
  • Organizație specializată în prestarea serviciilor cu privire la elaborarea materialelor de informare video, pornind de la concept, scenariu, editare video (15 puncte).

Experiență specifică – 40 puncte

  • Experiență anterioară în elaborarea/realizarea spoturilor video informative (15 puncte);
  • Experiență în producerea materialelor cu caracter social sau din domeniul sănătății (15 puncte);
  • Experiență de lucru cu organizații internaționale și/sau agenții naționale ce implementează proiecte cu finanțare externă (10 puncte);

Experiență profesională, personalul-cheie – 30 puncte

  • Personal calificat, minim 3 persoane cu experiență generală în elaborarea materialelor video, pornind de la concept, scenariu și editare video (cunoașterea limbilor română – rusă, etc.) (15 puncte);
  • Experiența personalului în minim două însărcinări similare în trecut (15 puncte);

Consultantul (persoana juridică) va fi selectat în conformitate cu metoda „Consultants Qualification” stabilită în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (ediția curentă).

Scrisorile de Intenții împreună cu CV-ul companiei pot fi transmise prin  poștă, e-mail sau aduse direct la adresa:

Numele Beneficiarului: A.O. „Inițiativa Pozitivă”

Adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Independenței 6/2 (subsol)

Tel.: /+373/ 22 00-99-74

E-mail: c.railean@initiativapozitiva.md

Termenul limită06 noiembrie 2020, ora 16:00.

Notă: În scrisoarea de intenție e necesar de indicat informația de contact pentru corespondența ulterioară (nume, adresa de e-mail, numărul de telefon al persoanei de contact).

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.