Achiziționare echipamente/materiale individuale de protecție

Distribuie prietenilor:Keystone Human Services International Moldova Association, anunță lansarea concursului de oferte pentru achiziția echipamentelor individuale de protecție (EIP). Achiziția este efectuată în cadrul proiectului „Siguranța și drepturile persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale din instituții în perioada pandemiei cu Covid-19, Contract de Grant nr. ENI/2020/417-847, acordat de Uniunea Europeană.

Cerinţele faţă de produsele solicitate şi condiţiile de participare la concurs pot fi găsite pe site-l:  http://www.keystonemoldova.md/assets/documents/ro/tenders/Specificatii_Tehnice_Echipament_protectie.pdf și pe pagina de Facebook fb.com/keystonemoldova/

Data limită de depunere a ofertelor de preţuri: 24 septembrie 2020, ora 18.00.

Informaţia suplimentară poate fi obţinută:

Persoana de contact: Oksana Costandaki, coordonator proiect

TELEFON DE CONTACT: 069996451

Str. Sf. Gheorghe, 20, MD-20, Chişinău, Moldova

E-mail: [email protected]


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.