TERMENI DE REFERINȚĂ pentru achiziționarea de servicii de elaborare a unui spot video de promovare a angajării asistate a persoanelor cu dizabilități

Distribuie prietenilor:Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova este o Asociaţie Obştească, apolitică și nonguvernamentală, înregistrată la Ministerul Justiției la 22 ianuarie 2002. Timp de 18 ani Asociația activează în domeniul dizabilităţii, crează şi dezvoltă servicii pentru persoanele cu dizabilităţi, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu dizabilități de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Obiectiv:

În scopul sensibilizării angajatorilor și a opiniei publice cu privire la abilitățile de lucru ale persoanelor cu dizabilități, promovării programului ,,Angajare Asistată” dezvoltat de Asociație, „MOTIVAȚIE” anunță concurs deschis de selectare a unei persoane fizice/juridice pentru elaborarea unui spot video.

Responsabilitățile persoanei fizice/ juridice selectate:

  1. Elaborarea scenariului spotului video, cu coordonarea și aprobarea cu echipa „MOTIVAȚIE”.
  2. Producerea spotului (Full HD 1080p, în limba română, cu subtitrare în limba rusă și engleză, traducere în limbajul mimico-gestual). Durata spotului este de 60 secunde.
  3. Post producție (montaj, sonorizare, procesare etc.).
  4. Predarea spotului video final în diferite formate, cu caracteristicile compatibile pentru toate televiziunile din Republica Moldova (inclusiv, pagini web, arhivare).

Aspecte organizaționale și termenii de prestare a serviciilor:

Serviciile vor fi oferite în perioada septembrie – octombrie 2020. Activitățile menționate vor fi coordonate cu managerul de proiect al Asociației. În dependență de solicitările Beneficiarului, volumul de asistență, locul şi termenul de implementare vor fi determinate de comun acord între Beneficiar şi Furnizorul de servicii.

Candidați eligibili:

În cadrul concursului pot să participe companii, asociații obștești, studiouri și ateliere media (persoane fizice și juridice), care dispun de expertiză, echipament și infrastructură necesară pentru producerea spotului video.

Criteriile de evaluare a ofertanților:

  • Portofoliul companiei și profesionalismul lucrărilor prezentate/ utilizarea tehnologiilor avansate și actuale de producție. Experiența de realizare a spoturilor video cu conținut social – 45%;
  • Oferta financiară – 40%;
  • Termenele de execuție (disponibilitatea de a lucra în termeni restrânși) – 15%.

Procedura de aplicare:

Cei interesați sunt rugați să transmită un dosar de aplicare care va conține următoarele:

  • Oferta financiară,  prezentată în MDL, cu indicarea sumei brute pentru persoane fizice/ cu TVA incluse pentru persoană juridică. În ofertă se vor include: adresa, telefonul și rechizitele bancare ale ofertantului, data, semnătura conducătorului și amprenta ștampilei.
  • CV-ul aplicantului sau al organizației/companiei aplicante. Portofoliul ofertantului.
  • Mostre de spoturi video realizate în domeniul social (din ultimii 2 ani).

Persoanele fizice și juridice interesate sunt încurajate să trimită dosarele la adresa: [email protected] cu mențiunea „Spot promovare Angajare Asistată” până la data de 21 septembrie 2020, orele 17.00.

Cererile de informații despre acest concurs vor fi solicitate la adresa de email: [email protected], persoana de contact Toporeț Valentina, manager în servicii de personal.

Notă. În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condiţiile concursului, nu se va conforma exigenţelor prevăzute de prezenta solicitare sau/şi nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

Informații cu accesibilitate limitată

Operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr.0002733


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.