Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea a următoarelor produse: mașinii de curățare a cerealelor – separator aerodinamic mașină de tratat semințe cu aspirație

Distribuie prietenilor:Grupul de Acțiune Locală (GAL) Valea Cuboltei este un parteneriat intersectorial care a fost creat în baza implementării abordării europene LEADER în anul 2019.

GAL Valea Cuboltei tinde să contribuie la dezvoltarea economică a 8 localități din raionul Drochia și o localitate din raionul Sîngerei prin valorificarea resurselor și patrimoniului local.

În perioada anilor 2020-2021 GAL-ul va susține 18 proiecte care contribuie la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, selectate în urma apelurilor de propuneri lansate în microregiune.

Mai multe detalii despre activitatea GAL o puteți găsi pe pagina oficială de FB a GAL: @LAG.ValeaCuboltei

Pentru realizarea acestor proiecte GAL-ul anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa

 

I. Mașină de curățare a cerealelor – separator aerodinamic

în corespundere cu următorii parametri tehnici:

 1. – Tipul: staționar
 2. – Lățime/înălțime/greutate: 500/1900/110
 3. – Productivitatea la curățarea primară a cerealelor: 5 tone/oră.
 4. – Productivitatea la calibrarea semințelor: 2,5 tone/oră.
 5. – Consumul de energie electrică: 0,55 kW.

 

II. Mașină de tratat semințe cu aspirație 

în corespundere cu următorii parametri tehnici:

 1. – Tipul: compartimental.
 2. – Lățime/înălțime/greutate: 4100/1470/2600.
 3. – Productivitatea: 6 tone/oră.
 4. – Volumul rezervorului: maxim 100l.
 5. – Consumul de energie electrică: 5,5 kW.

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea echipamentelor și utilajelor agricole, să expedieze oferta de preț,

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

 1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
 2. Detalii despre produs;
 3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
 4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa [email protected]  sau direct la sediul GAL Valea Cuboltei (s. Hăsnășenii Noi, r-l Drochia, Republica Moldova) până la data de 08.09.2020.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 067342789  sau la adresa de e-mail [email protected] .

În perioada 2020-2021, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2020, care este implementat cu suportul Uniunii Europene și Polish Aid, în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.