ANTEM anunță concurs pentru selectarea unei companii media pentru elaborarea de produse video

Distribuie prietenilor:Asociația Națională a Trainerilor Euopeni din Moldova (AO ANTEM) solicită oferte de la companii media din Republica Moldova pentru producerea a cinci video-uri care vor avea drept scop promovarea bunelor practici de predare-învățare simultană a limbilor română și găgăuză în grădinițele din Găgăuzia în cadrul proiectului Învățarea Simultană a Limbilor Română și Găgăuză. Formarea cadrelor (etapa IV) cu susținerea financiară a Direcției pentru Turcii din Străinătate și Comunitățile Înrudite, Guvernul Turciei.

Persoana juridică selectată va presta serviciile contractate în cadrul prezentului concurs în baza unui contract de prestare a serviciilor semnat între părți. Produsele video urmează a fi predate beneficiarului în variantă finală pe data de 30 septembrie 2020.  

 Cerințe față de prestator:

  1. Elaborarea scenariilor de video și coordonarea lor cu echipa AO ANTEM;
  2. 4 produse video vor fi de 3 minute și un video de 30 de minute;
  3. În vidiouri vor fi utilizate logourile donatorilor și partenerilor de implementare a programului;
  4. Predarea produselor video către AO ANTEM.

Criteriile de selectare:

  • Experiență în elaborarea produselor video, inclusiv cu conținut social;
  • Să dispună de o echipă de profesioniști cu experiență în realizarea produselor video;
  • Să dispună de echipament necesar pentru producerea produselor video.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail [email protected] până la data de 07 septembrie 2020.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069245189 sau la adresa de e-mail: [email protected].


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.