INVITAȚIE LA CONCURS (companii care se ocupă de elaborarea produselor software)

Distribuie prietenilor:Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile de referință să participe la concursul privind achiziționarea serviciilor de creare și adaptare a Sistemului Informațional Automatizat „Registrul membrilor CCI a RM”.

 Conform Legii nr. 393-XIV din 13.05.1999 cu privire la CCI, Camera ţine şi publică registrul comercial nestatal al membrilor săi.

După mai mulți ani CCI de funcționare a Registrului, CCI tinde spre dezvotlarea platformei și modernizarea acesteia conform noilor necesități.

Suntem în căutarea companiilor care se ocupă de elaborarea produselor software. Termenii de referință îi găsiți mai jos, în anexă. Ulterior, pentru cei interesați, vom expedia mai multe detalii.

Perioada de depunere a ofertelor 17.08 –  01.09.2020.

Persoane de contact:

dna Natalia Calenic, Vicepreședintele CCI a RM, șef Departament relații cu membrii și suport în afaceri, tel. 022 22-34-73, e-mail: [email protected].

dna Valentina Ichim, Secția IT, tel: 069448826, email [email protected].

Termeni de Referință SIA Registrul membrilor CCI a RM.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.