Concurs deschis privind achiziționarea de servicii de instruire în „Formare de Formatori”

Distribuie prietenilor:Concurs deschis

privind achiziționarea de servicii de instruire în „Formare de Formatori”

Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova este o Asociaţie Obştească, apolitică și nonguvernamentală, înregistrată la Ministerul Justiției la 22 ianuarie 2002. Timp de 18 ani Asociația activează în domeniul dizabilităţii, crează şi dezvoltă servicii pentru persoane cu dizabilităţi, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu dizabilități de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Asociația anunță despre iniţierea şi desfăşurarea concursului: „Servicii de instruire în Formare de Formatori”. Astfel, invităm persoanele fizice și juridice, cu experiență în desfășurarea activităților de formare, să participe la concurs. Scopul concursului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte comerciale pentru achiziționarea de servicii de instruire în Formare de Formatori destinate specialiștilor din cadrul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova (10 participanți).

Criteriile de evaluare a ofertanților:

  • Cele mai avantajoase condiții din punct de vedere economic și tehnic: raport preț-calitate – 35%.
  • Metodologia/Conceptul succint al programului de instruire (activități, metode, tehnici și alte elemente privind procesul de instruire; agenda preliminară) – 30%.
  • Experienţa ofertantului/ofertantei în livrarea programului Formare de Formatori – 35%.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

  1. Oferta financiară;
  2. Metodologia/Conceptul succint al programului de instruire (activități, metode, tehnici și alte elemente privind procesul de instruire; agenda preliminară);
  3. CV-ul formatorului/formatoarei și, dacă e aplicabil, și CV-ul organizației/companiei.

Dosarele urmează a fi depuse până în 26 august 2020, ora 17:00, la adresa de email [email protected] cu mențiunea în email: Achiziție Servicii Formare de Formatori.

Cerințe față de oferta financiară:

  • Datele de contact ale ofertantului/-tei, cu specificarea persoanei de contact.
  • Prețurile indicate în lei MDL, inclusiv TVA. Prețurile nu pot fi modificate din momentul recepționării ofertei și pe întreaga perioadă de realizare a contractului. Oferta prezentată cu lipsa preţului se consideră nulă şi se respinge.
  • Semnată și ștampilată de ofertant/ă.

Cererile de informații despre acest concurs vor fi solicitate la adresa de email: [email protected], persoana de contact Toporeț Valentina, manager în servicii de personal.

Notă. În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condiţiile concursului, nu se va conforma exigenţelor prevăzute de prezenta solicitare sau/şi nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

Informații cu accesibilitate limitată

Operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr.0002733


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.