Solicitare de oferte pentru amenajarea unui complex de joacă

Distribuie prietenilor:Asociația Obștească „Primăria MEA” invită agenții economici specializați să depună oferte pentru achiziționarea și instalarea unui complex de joacă pentru copii pe teritoriul scuarului Consiliului Europei din str. Alexei Mateevici, mun. Chișinău, conform cerințelor și schemei de amplasare anexate.

Context: 

AO „Primăria MEA”, cu suportul financiar al Ambasadei SUA în Republica Moldova, planifică instalarea unui teren de joacă în sectorul Centru al capitalei. Spațiul exact pentru amplasarea terenului a fost selectat în colaborare reprezentanții Primăriei mun. Chișinău, ținând cont de solicitările parvenite de la locuitorii capitalei. Un element important pentru acest proiect este că terenul de joacă va fi accesibil și copiilor cu necesități speciale.

Cerințe tehnice:

 • Echipamentele de joacă pentru uz public trebuie să corespundă normelor de exploatare, standardelor de siguranță naționale și a celor prevăzute în ghidul anexat.
 • Conceptul terenului de joacă trebuie să armonizeze cu anturajul urban și de parc în care va fi amplasat.
 • Terenul de joacă trebuie să fie accesibil și practicabil pentru copiii cu necesități speciale.
 • Materialele utilizate la construcția terenului de joacă trebuie să fie rezistente și cu impact minim asupra mediului înconjurător.
 • Obiectele de joacă trebuie să fie confecționate astfel încât să stimuleze imaginația și să asigure o dezvoltare fizică armonioasă a copiilor.
 • Complexul trebuie să fie dotat și cu minimum 2 bănci și 2 urne de gunoi.

Dosarul de aplicare va conține:

 • Oferta tehnică (schița proiectului) care să conțină prezentarea vizuală a complexului de joacă, descrierea materialelor utilizate, inclusiv pentru suprafața terestră și alte specificații ale complexului;
 • Oferta financiară, care să nu depășească suma de 190 mii lei, fără TVA.
 • Portofoliul lucrărilor realizate anterior.

Dosarul va fi expediat pe adresa electronică [email protected] până la 3 august 2020. Selectarea dosarului câștigător va fi efectuată în coordonare cu reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și ai primăriei mun. Chișinău.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa electronică [email protected] sau la nr. de telefon + 373 60 21 21 12.

Anexe: 

 1. Poza spațiului pe care urmează să fie amplasat complexul de joacă
 2. Harta terenului
 3. Schema de amplasare
 4. Ghid cerințe de securitate
Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.