Termenul limita prelungit pentru depunerea ofertelor la licitația - Reabilitarea parțială a gimnaziului “Vasile Moga” în satul Feștelița, raionul Ștefan Vodă

Distribuie prietenilor:


LUCRĂRI DE CONSTRUCȚIE PENTRU PROIECTUL DE DEZVOLTARE COMUNITARĂ -  Reabilitarea parțială a gimnaziului “Vasile Moga” în satul Feștelița, raionul Ștefan Vodă.

 

Numărul de identificare al acestei licitații este: FY20-CM-FE (02)

Data Lansării: 08 mai 2020, orele 17:00 (GMT+2:00)

Data limită pentru primirea ofertei: 02 iulie 2020, orele 10:00 (GMT+2:00)

Programul Comunitatea Mea, un program administrat de Consiliul pentru cercetări și schimburi internaționale (IREX) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională invită contractori competenți și experimentați la reabilitarea parțială a gimnaziului “Vasile Moga” din satul Feștelița, raionul Ștefan Vodă.Primăria Feștelița este beneficiarul acestui proiect.

Caietul de sarcini: Proiectul presupune reabilitarea parțială a gimnaziului “Vasile Moga” din satul Feștelita. Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de maximum șase (6) luni. Informații tehnice detaliate, inclusiv specificații și desene sunt furnizate mai jos.

Valoare proiectului:  1,055,683 MDL  conform estimării proiectantului. Suma a fost calculată aplicând taxa pe valoarea adăugată (TVA) la cota zero (0%). În niciun caz, IREX nu va lua în considerare propunerile care sunt cu 5% peste valoarea estimată a proiectului.

Pentru mai multe informații cu privire la această licitație, vă rugăm să accesați: https://tender.md.irex.org/ro/info

Prin participarea la această licitație, Ofertantul este de acord și acceptă toate condițiile și regulile, enumerate în Documentele de licitație. Ofertanții suportă toate costurile asociate pregătirii și depunerii ofertelor și negocierii contractului. Programul Comunitatea Mea nu va fi în niciun caz responsabil pentru aceste costuri, indiferent de desfășurarea sau rezultatul licitației. Participarea ofertanților la această licitație nu va genera nicio obligație pentru IREX față de niciun ofertant. Comunitatea Mea își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă care nu respectă cerințele documentelor de licitație sau de a anula întregul proces de licitație și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără să poarte răspundere față de vreun ofertant. Toate datele cu caracter personal sunt destinate utilizării interne a IREX, iar confidențialitatea este garantată.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet