Oferte de Preț pentru procurarea a două Laptopuri

Distribuie prietenilor:Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova în parteneriat cu Solidarity Fund PL în Moldova anunță Concurs de selectare a unei companii care va depune Oferta de preț pentru livrarea a două (2) laptopuri, necesare implementării proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”.

ACESTA CERERE DE OFERTE ESTE PUBLICĂ, CONCURSUL ESTE DESCHIS

PENTRU ORICE VÂNZĂTOR ELIGIBIL.

Informații generale:

Pentru a asigura implementarea corespunzătoare a obiectivelor și activităților proiectului, Rețeaua Națională LEADER anunță concurs deschis pentru achiziționarea a două laptopuri pentru necesitățile proiectului.

Caietul de sarcini poate fi găsit și descărcat aici.

Adresa de email și termenul limită pentru depunerea cererilor: Oferta de preț și specificațiile disponibile vor fi trimise la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Informații suplementare puteți obține la tel. 0794 200 27

Ofertele vor fi depuse până la data de 17 iunie 2020.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.