Concurs de oferte de prețuri pentru procurarea și instalarea sistemului fotovoltaic în localitatea Cioburciu, raionul Ştefan Vodă

Distribuie prietenilor:


Asociația Obștească ”Renașterea Rurală” anunță concurs la desemnarea persoanei juridice pentru efectuarea lucrărilor de achiziție, montare, admitere în exploatare și racordare la rețeaua electrică a instalațiilor fotovoltaice cu puterea instalată de 3,0 kW, care vor fi realizate în localitatea Cioburciu, raionul Ştefan Vodă.

On Grid498x299

Ofertele de preț vor fi depuse prin intermediul poștei electronice: aorr.ong@gmail.com până la 28 martie 2020 orele 18:00.
Pentru informații suplimentare telefonați la numărul: 079557059


Concursul este anunțat în cadrul proiectului „Crearea Centrului multifuncțional „Dezvoltare durabilă pentru Zona Ramsar „Nistrul de Jos” care este realizat de Asociația Obștească ”Renaşterea Rurală” în parteneriat cu Asociația Obștească ”Parcurile Viitorului” și Agenția de Dezvoltare a Turismului din Moldova în cadrul programului de Granturi Mici (PGM) „Cetățeni activi pentru protecția mediului”, gestionat de AO EcoContact cu suportul financiar al Guvernului Suediei (Embassy of Sweden in Chisinau), în baza acordului semnat cu Agenția de Dezvoltare Internațională a Suediei.

logo uri proiect EcoContact


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet