Solicitare oferte servicii de catering

Distribuie prietenilor:Asociația „Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova” (AOPD) este o uniune a 41 de ONG-uri locale și naționale, active în promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova. 

Misiunea Alianţei Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor cu dizabilităţi prin intermediul schimbării atitudinii societăţii şi crearea unui mediu cu oportunităţi egale de realizare.

Scopul anunțului

În vederea bunei desfășurări ale activităților prevăzute în proiecte și asigurării logistice, AOPD va selecta pe durata unui an, o companie de prestare a serviciilor de catering, pentru circa 50 persoane în mun. Chișinău.

Servicii solicitate:

Pauză de cafea,

Meniul pentru mic dejun/prînz/cină.

Oferta va include:

  • Prețul pentru o pauză de cafea/persoană,
  • Meniul detaliat privind pauza de mic dejun/prînz/cină,
  • Prețul pentru deservire și cheltuieli de transport,
  • Prețul total al ofertei în MDL, fără TVA și inclusiv cu TVA. Documentele justificatoare cu privire la aplicarea cotei 0 vor fi prezentate în original.

Companii eligibile:

În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de alimentație publică și dețin licență și certificate relevante.

Oferta va include:

  • Copia Licenței/Certificatul de înregistrare a companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este  24 februarie 2020.
Ofertele vor fi prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: [email protected], cu mențiunea „Ofertă de prețuri pentru servicii de catering”. Persoană de contact: Diana Tudos,  telefon: 079421888.

Valabilitatea ofertei trebuie va fi cel puțin 30 zile de la data limită pentru depunerea ofertelor.

Vor fi evaluate doar ofertele complete și vor fi contactate doar companiile selectate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.