Proiectul de Competitivitate din Moldova: RFQ-2020-005-01 Livrarea scaunelor pentru școlile incluse in Proiectul „Laboratorul Clasa Viitorului”

Distribuie prietenilor:


RFQ-2020-005-01 Livrarea scaunelor pentru școlile incluse in Proiectul „Laboratorul Clasa Viitorului”

Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UK Aid, implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va continua realizările atinse anterior, punând noi accente pe dezvoltarea capitalului uman și intervențiile la nivel de industrii și de țară. Proiectul va sprijini sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovația și creșterea în industriile cheie pentru Proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), și industria ușoară.

Obiectivul acestei solicitări constă în livrarea scaunelor necesare de a echipa cinci școli din Moldova incluse in Proiectul „Clasa Viitorului”.

Ofertanții, în cadrul acestui apel de cotații (denumit în continuare RFQ), sunt responsabili pentru a se asigura că ofertele sunt primite de către Chemonics, în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în acest RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în acest RFQ poate duce la descalificarea ofertelor.

 

Prezentarea ofertei și data limită: Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de ora 17:00, ora locală  Chișinău, 07 februarie 2020.  Ofertele  pot  fi  expediate  la  adresa  de  email: procurement@chemonics.md.

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative ale prezentului RFQ pot fi adresate nu mai târziu de ora 14:00, ora locală Chișinău, 04 februarie 2020 prin email la adresa procurement@chemonics.md. Întrebările trebuie să fie prezentate în scris; apelurile telefonice nu vor fi acceptate. Întrebările și cererile de clarificare -  și răspunsurile la acestea - pe care Chemonics le consideră de interes pentru alți ofertanți vor fi distribuite tuturor destinatarilor RFQ cointeresați în licitare.

Pentru detalii accesați:  

https://drive.google.com/file/d/111-4LV_0ZsHBbrGHKFTNdZJui8XYpAU4/view?usp=sharing


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet