FIA anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de audit

Distribuie prietenilor:Asociația Investitorilor Străini (FIA) anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de audit ale Asociației.

Asociația Investitorilor Străini (FIA) a fost fondată în anul 2003 și este prima Asociație apolitică și non-profit, formată din cele mai mari companii cu capital străin, care activează în Republica Moldova. FIA cuprinde 18 membri din 13 țări, cu peste 22.000 de angajați. Volumul total al investițiilor companiilor-membre FIA se ridică la 1 miliard 150 milioane euro. Investițiile companiilor-membre FIA acoperă practic toate sectoarele economiei: industrie, agricultură, infrastructură, telecomunicații, sănătate, distribuție, consulting, vinificație, etc.

Misiunea principală a Asociației este facilitarea dialogului dintre factorii de decizie relevanți și investitorii străini pentru crearea unui mediu investițional sănătos.

Compania de audit selectată, va audita situația financiară a Asociației pentru perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019.

Perioada de desfășurare a auditului: 3 - 5 februarie, 2020 cu prezentarea Raportului de Audit al Asociației la: 10 -12 februarie, 2020.

Ofertele urmează a fi depuse până la 29 ianuarie 2020, prin e-mail la adresa: [email protected] 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de tel: +373 691 67 602, sau la adresa de e-mail: [email protected]. Persoana de contact: Olesea Cotoman, Manager de Proiect.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.