Tinerii din Bălți mai aproape de New Media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

training in balti 6 aprilie

Sîmbătă, 6 aprilie, la Bălți în cadrul proiectului Academia New Media, au fost organizate o serie de traininguri despre Internet și mediul Online. La traning au participat aproximativ 20 de persoane.

În cadrul sesiunii desfășurate la Universitatea de Stat “Alecu Russo”, s-au  abordat următoarele teme: introducere în new media, tactici în  crearea conținutului online și promovarea pe rețelele de socializare. La eveniment au fost prezenți  voluntarii mai multor formațiuni de tineret din Bălți: Euroclub, Y-peer, Moștenitorii, AIESEC, Certitudine.

Academia New Media este  un proiect marca MediaPoint, care reprezintă o serie de traininguri despre new media de care beneficiază 200 de tineri  din 10 localități ale Republicii Moldova.

Pînă în prezent, de asemenea traininguri au beneficiat tinerii din satul Doroțcaia și din orașul Tiraspol. Imediat după trainingul din Bălți, următoarea destinație a Academiei este orașul Orhei.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.