EdooSitter devine gratis! Găsește babysitteri pe ore prin intermediul aplicației

EdooSitter, aplicația mobilă care conectează ușor părinții cu babysitterii din vecinătatea lor, face un pas important în democratizarea accesului la ajutor cu copiii. Începând cu această săptămână, EdooSitter este gratuită pentru toți utilizatorii săi, atât părinți cât și babysitteri.

EdooSitter.Babysitteri pe ore

 

De la lansarea sa în urmă cu 2 ani, EdooSitter a ajutat peste 1000 de părinți din Republica Moldova și România să-și găsească babysitteri de încredere, prin intermediul unui mecanism de matching eficient. Prin crearea unui profil și indicarea necesității lor, părinții pot găsi babysitteri în raza de kilometri indicată, care se potrivesc cerințelor lor. Această soluție eficientă a fost bine primită de către părinți, babysitterii adunând peste 1400 de recenzii cu un scor total de 4,98 stele din 5.

Diana Ivanov, mamă a doi copii și fondatoarea EdooSitter, a declarat: "Vrem ca orice familie să poată accesa ajutor cu copiii lor pentru a avea o experiență de parenting pozitivă și a crește copii încrezători. Ajutorul biologic și antropologic este indispensabil. Era industrializării l-a transformat într-un lux și ratele înalte de depresie post-natală confirmă că asta nu servește societatea. Accesul ușor la ajutor trebuie să REDEVINĂ o normalitate. EdooSitter face asta posibil deja astăzi."

EdooSitter este ușor de folosit. Utilizatorii își creează un cont, indică necesitatea lor specifică - data, intervalul orar în care au nevoie de ajutor, tipul de profil care îi interesează și navighează prin profilurile care le corespund cerințelor . După ce găsesc un profil potrivit, aceștia pot transmite propuneri de colaborare și pot comunica în chat cu persoanele care le-au acceptat propunerea. Pentru o mai bună organizare a ședințelor de babysitting, utilizatorii pot introduce în calendarul din aplicație ședințele agreate cu părintele sau cu babysitterul.

Cum să găsești ajutor pe ore 

În planul gratuit, atât părinții cât și babysitterii pot transmite 3 propuneri de colaborare și iniția o discuție pe zi. Utilizatorii pot opta pentru un abonament premium de 14,99 euro/lună pentru flexibilitate mai mare și notificări prioritare.

Versiunea nouă a aplicației a devenit disponibilă din data de 10 aprilie și poate fi descărcată gratuit aici: 

Android- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edoositter 

iOS- https://apps.apple.com/md/app/edoositter/id6443472184 

Mai multe informații despre aplicație poți citi aici: https://bit.ly/3BLaXO4 

Despre EdooSitter

EdooSitter este o platformă care conectează părinții cu babysitteri, pentru servicii ocazionale, de scurtă durată, selectați din raza apropiată, pentru a le oferi ajutor rapid. Misiunea EdooSitter este de a democratiza accesul părinților la ajutor și a-l face universal disponibil. Orice familie, indiferent de etnie, statut social și economic trebuie să poată accesa ajutor cu copiii lor pentru a avea o experiență de parenting pozitivă și a crește copii încrezători.

Aplicația a fost lansată în ianuarie 2021, la Chișinău. Pe parcurs s-a extins și în România. In momentul de fata, este în extindere globală.

Articol adaugat de: Maria Ceban