Angajatii Orange pot merge la intalniri cu bicicleta



Compania pune la dispozitia angajatilor din doua sedii din Bucuresti biciclete pe care acestia le pot imprumuta in timpul programului.

Orange, in colaborare cu Asociatia Green Revolution, a lansat recent proiectul “Bicilete cu cravata”. Prin intermediul lui, compania le ofera angajatilor sai posibilitatea de a inchiria gratuit biciclete, pentru a merge la intalniri, pentru a se plimba, sau pentru a se deplasa acasa. 

Sediul central de pe strada Lascar Catargiu a fost primul pe care Orange l-a dotat cu rasteluri si biciclete. Pana in prezent, aproximativ 200 de angajati au folosit cele 15 biciclete din fata cladirii.

La sfarsitul lunii iunie, Orange a extins proiectul si in sediul din Iride Business Park - Pipera, unde a amplasat alte 10 biciclete.

Bicicletele se pot imprumuta de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00, iar returnarea lor trebuie facuta in aceeasi zi, pana la ora 18:00. Bicicletele care se imprumuta vineri pot fi folosite in weekend si returnate saptamana urmatoare, luni.

Catalina Pislaru, CSR Officer Orange Romania, spune despre proiect:

Catalina Pislaru, CSR Officer Orange RomaniaPrin intermediul proiectului “Biciclete cu cravata” ne propunem sa implicam angajatii Orange in actiuni de responsabilitate sociala si sa le atragem atentia asupra poluarii prin transport, dar si sa le oferim un mijloc placut de deplasare, fie ca merg in parc sau la o intalnire. Reducerea emisiilor de C02 este unul dintre obiectivele pe termen lung al companiei, obiectiv care poate fi atins numai daca fiecare angajat Orange isi aduce contributia.

***



"Biciclete cu cravata" este un proiect demarat de asociatia Green Revolution cu scopul de promovare a bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Proiectul se desfasoara in prezent in trei companii: Orange, Raiffeisen Bank si ING. Prin intermediul lui, angajatii beneficiaza de biciclete gratuite pentru a ajunge la serviciu, la intalniri sau acasa.

 

http://www.responsabilitatesociala.ro